Søndag, takknemlighet og venting

Så har det blitt søndag.
Tusen takk for alle koselige meldinger, gratulasjoner og lykkeønskninger, både her på bloggen, på mail og på Facebook. Jeg er virkelig takknemlig over alle hjertevarme tilbakemeldinger. Veldig koselig synes Ønskemamma, så tusen takk alle sammen!

Noen spurte hva mailadressen min er, og den er onskemamma@gmail.com

Jeg har så langt blogget uten navn og bilde, selv om dere jo vet hvem jeg er.
I dag skal jeg gjøre et eneste unntak, og legge ut et bilde fra fredagens direktesending i NRK sitt studio. Her sitter Ønskemamma – nervøs men blid.

Direktesending var skummelt synes Ønskemamma, men det gikk jo på et vis det også.
Vil du høre sendingen finner du den her. Det er to ulike klipp, og du må nok aktivt klikke deg videre til neste etter etter første tror jeg

Ellers har jeg vært ute og handlet meg et eneste babyplagg. Fortsatt er jo abortrisikoen ganske høy (o svarte skrekk!), så jeg venter selvsagt med stor sett alt, men et eneste, lite plagg måtte jeg ha, bare for å bekrefte for meg selv at enn så lenge er det virkelig.

Så det ble denne lille, myke ullbodyen. Akkurat passe stor til et bitte lite menneske.
Så har jeg inngått en avtale med meg selv, om at hvis graviditeten holder til uke 12 er overstått, da blir et plagg til. Har nemlig siklet på en liten Mariusdress fra Ugly Childrens Clothing (for et navn) lenge. Synes de er så lekre! Litt for dyre, men lekre. Har i hemmelighet siklet på dem lenge før jeg ante om det var mulig å bli gravid.

Er de ikke fine? Er jeg fortsatt gravid i uke 13 blir det innkjøp av en sånn dress. Og så får alt annet vente til jeg eventuelt vet hvilket kjønn barnet jeg bærer på har. Det er neimen ikke lett å finne kjønnsnøytralt tøy i 2014 – selv ikke for de aller, alle minste.

Ellers synes jeg det er så vanskelig å tro på denne graviditeten at jeg fortsatt tester cirka hver dag. Mest med billige strimmeltester, men i dag brukte jeg min siste (av to) Clearblue digital også. Dagens tester ser slik ut:

Så det ser jo bra ut sånn med tanke på hCG, men likevel er jo alt veldig usikkert.
Allerede på fredag skal jeg på min første lille ultralyd. Da ser de etter om det er noe der, og hvis så – om det ligger der det skal. Det blir nervøst og spennende. All fingers crossed! Akkurat nå kjennes det som det er veldig lenge til fredag.

Ha en finfin søndag alle sammen!


4 kommentarer

  1. Det er så koselig å shoppe barneklær, jeg koser meg gløgg i hjel hver eneste gang! <.9
    Krysser alt hva jeg har for at lille spire holder seg i magen i ca. 39 uker til! 🙂

    1. Veldig koselig. Krysser alle fingre for lille spire. Men ikke 39 uker til altså. Det ville blitt langt på overtid! Termin er om 34 uker. :o)

  2. Anonymous

    Det er så hyggelig å les om deg og graviditeten. Jeg har en ett-åring. Jeg unner deg å oppleve den kontakten med ett lite menneske.

    1. Så koselig! Krysser alle fingre for at jeg kommer så langt – etter hvert :o)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *