Er det noen hjemme?

I morgen, fredag altså, skal Ønskemamma på sin aller første ultralyd.
Såkalt tidlig ultralyd, eller i grunn supertidlig ultralyd. Kjenner at jeg er spent og nervøs samtidig. Heldigvis er det fine gynekolog Huseby, som gjorde undersøkelsene før jeg dro til Danmark, som skal stå for dette også. Han er erfaren, rolig og sympatisk. Det gir trygghet. I morgen skal han, etter det jeg har forstått, se etter et bitte lite bankende hjerte og om fosteret ligger plassert der det skal.

Samtidig som Huseby gir trygghet er det jo stor utrygghet.
Er det noen hjemme? Bor det noen i magehuset? Er det kanskje tomt?
Slår et bitte lite hjerte? Det bitte lille hjertet til barnet mitt….

Jeg er heldig, og skal ikke dra alene i morgen. For en annen fin ønskemamma sa at hun veldig gjerne ville være med. Uten at jeg spurte. Det var hyggelig. Hun heter Linda, og bærer hele to ønskebarn i magen – en liten jente og en liten gutt som skal bli født i januar. Fantastisk! Hun ble også fulgt opp av Huseby før og litt etter Danmark, og gleder seg til å se han igjen.

Etterpå skal vi ut og feire litt . Forhåpentligvis er det tre små bankende hjerter å feire – Linda sine to barns hjerter og mitt barns ene. Tenkt om det er helt tomt i magehuset…? Uff, det må jeg ikke tenke på. Krysser alle fingre for min lille, lysende stjerne.

Helt siden mai, da jeg var på  Rhodos, har jeg hatt lyst på en hvit Toblerone. Hehe! Ja, det er helt sant. Tenkte å kjøpe en i taxfree på vei hjem fra den ferien, med et var for lang kø. Så var det om å gjøre å gå ned noen kilo før Danmark, og dermed ingen Toblerone på planen. Men…..på båten på vei hjem fra Danmark kjøpte jeg en, og den skal Linda og jeg sprette i morgen. Det er så nært vi kommer en flaske champagne.  :o)

8 kommentarer

  1. Anonymous

    Lykke til! Husker 7 ukers ul min, jeg var kjempenervøs, men så gikk det veldig bra! Veldig rart å se det bitte lille hjertet blinke! Var hos samme gynekolog 🙂

    1. Blir superduperspennede!

  2. Exiting times for you! Good luck sweetie! ♡♡♡♡

  3. Håller tummarna för en liten blinkande pixel. (Det är så ett pytte pytte hjärta ser ut på ultraljud) Stort lycka till!!!

    1. Krysser fingre for pixelblinking!

  4. Gleder meg!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *