Rørende og rart

Dagens ultralyd er over. Gynekolog Huseby (som iPaden min forøvrig alltid autokorrigerer til Gynekolog Usexy, og det er ikke sant) var like koselig i dag som ved de foregående besøkene.

Ultralydapparat og skjerm på, og så var det bare å begynne å se.
Og der så vi det – et bitte bitte lite bankende hjerte.

Et superlite embryo ligger trygt akkurat der det skal sa Huseby, og det var fint. Neimen ikke lett å se lille knøtt, men vi så definitivt en liten blinkende stjerne på skjermen. Det lille hjertet slo med 150-160 slag per minutt. Rørende og rart. Og fortsatt vanskelig å forstå. Men weeeeeee, så glad jeg ble! Og jammen fikk jeg med meg bilde også.

Ikke godt å se, men det er faktisk dette som skal bli et helt lite menneske.
Etterpå var det middag med fine Linda og tvillingene i magen. Det var veldig koselig. Kyllingsalat, med medbrakt hvit Toblerone til dessert.

Og jammen fikk jeg livets aller første mammagave også. Så koselig! Og helt perfekt.
En sjokolade for kropp og sjel med acai og blåbær (skal nytes med den beste samvittighet) og en dyptrensende rensesvamp til ansiktet. Det hadde jeg bruk for, for etter all hormonbehandling og graviditetshormoner har jeg jammenimeg fått noen kviser. Ikke supermange, men uvanlig for meg. Nok til at jeg akkurat i går kveld tenkte at hvis jeg hadde hatt råd nå, så hadde det blitt en ansiktsbehandling. Men det står liksom ikke på lista etter den svinedyre Danmarsturen. Men nå blir det hjemmeansiktspleie.

Mammagave – et deilig ord!
Det har vært en fin dag. I kveld skal jeg legge meg med et smil om munnen, vel vitende om at enn så lenge er vi to i en. To bankende hjerter inni en kropp.

12 kommentarer

 1. Anonymous

  Gratulerer med en milepæl. Når du ser blinkende hjerte er det faktisk gode sjansen for at graviditeten går godt. Jeg har holdt pusten for deg men nå skal jeg jammen slippe den ut!

  Jeg er også gravid og ble så sjalu på Tobleronen din at jeg bestilte en selv, fra en venninne som skal gjennom en taxfree, etter å ha lest bloggen din.

  Håper du puster litt ut nå selv også. Det har både du og lille embryo godt av :):)

  1. Hehe! Så der fikk jeg ledet noen andre rett inn i Tobleronefristelsen altså.

   Slipper pusten litt ut jeg også, vel vitende om at det fortsatt kan gå galt hver dag…. Men i dag er det en fin dag.

 2. Åh så godt å høre 🙂 Jeg er så glad på dine vegne! Heier deg videre fremover, og nyt tiden uten alt for mange forbehold. Ingen har svar på morgendagen, men dagen i dag er din! Du er mamma i dag, nyt det lillemamma <3

  1. Så sant, så sant Vibeke!
   Og dagen i dag er fin. Kvelden også.

 3. ♥♥♥♥Kärlek! ♥♥♥♥

 4. Kjærlighet og bankende hjerter. ❤️

 5. So happy for you sweetie ♡♡♡♡♡

 6. Very exciting Nina! ❤️👶❤️

 7. Wiiii, et bankende hjerte i magehuset! Jeg vet så altfor godt hvor vanskelig det er å senke skuldrene og tro at alt skal gå bra så tidlig, men det vil jo aller helst gå bra når man har sett et sterkt hjerte på ultralyd! Ta en dag av gangen og nyt stjerna i magen 🙂

 8. Ja, ikke annet å gjøre. Får stole på Huseby som tror det vil gå bra så lenge, vel vitende om at alt kan skje. Krysser fingre og tær for lille hjerte. ❤️

 9. Anonymous

  … lykke-tårer i øyekroken på deres vegne…… 🙂

  HildeSu

 10. JA, det er veldig koselig HildeSu. Sitter her og sikler over katalogen til Nøstebarn. Alt for tidlig, men det er lov å drømme…. :o)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *