Dokumentar om donorbarn på TV2 i kveld

Det har blitt tirsdag 16.desember. Bare litt over en uke til jul. Og så bare i overkant av en uke til før det etter planen skal være nytt egguttak. Weeeeee!

 
I kveld skal Ønskemamma se på TV2. 

Klokken 21:45 går dokumentaren

Barn på bestilling

TV2 skriver: «(The Vikings Are Coming) Britisk dokumentar. 
Danmark har blitt den store destinasjonen for folk som ønsker assistert befruktning. Denne prisvinnende dokumentaren ser nærmere på den nye verdenen av danske donor-babyer. Vi følger fire kvinner som alle har et ønske om å bli gravid ved hjelp av sæd fra Danmark. Vi møter også sjefen for verdens største sædbank, og donorene som bidrar til å oppfylle folks drømmer. «

I traileren som har gått noen dager sier TV2 sin reporter «Disse barna har en ting til felles,med er kjøpt på internett.» Det tenker Ønskemamma at er en litt kunnskapsløs, og samtidig stigmatiserende, måte å snakke på. Men alt for å trekke seere kanskje. 

Man får ikke kjøpt barn på Internett. Håper jeg. Det håper jeg virkelig ikke.

Men dokumentaren skal jeg se. Det blir spennende å se hvordan de har vinklet saken. 
 
….og av en eller annen grunn fikk jeg en irriterende markering bak teksten, som jeg bare ikke får bort. Beklager det, men nå blir det heldigvis snart ny og forbedret blogg. Følg med, følg med!

2 kommentarer

  1. Anonymous

    Ser de viser en annen men veldig bra dokumentar istedenfor – tvillingsøstre – anbefales! Men skal få med meg donorbarndoku saken også! TommelOpp! I 🙂

    1. Ja, TV2 tok dessverre dokumentaren av planen grunnet rettighhetsproblemer. Synd. Dokumentaren om tvillingene er trist og fin. Den har jeg sett tidligere. Vi får se om donordokumentaren kommer tilbake på programmet etter hvert.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *