Ønskemamma i overgangsalderen

Lørdag 20.desember, og klokka tikker mot midnatt. I kveld er 14 dager med nedregulering over. Prøverørsregimet jeg har fått begynner nemlig med to ukers nedregulering. For å nullstille kroppen sier Maigaard fertilitetsklinikk, uten at jeg egentlig forstår hva det betyr.  Jeg følger bare ordre, og annethvert nesebor er sprayet med Synarela tre ganger per dag i 14 dager. Ønskemamma er dermed definitivt i overgangsalderen! En rar følelse – og ikke en god en. Det føles trist, tungt og hetetoktaktig. But you got to do what you got to do.

prøverør ønskemamma ønskebarn donorbarn Synarela nesespray overgangsalder hetetokter trist oppblåst lei spent
Å spraye seg rett inn i overgangsalderen.

I morgen skal det lille monsteret Elonva settes. Det er en depotsprøyte, og Ønskemamma gleder seg ikke.

prøverør ønskemamma ønskebarn Elonva sprøyte skrekk hormoner håp donorbarn baby
Minimonsteret kommer!

Men det må jo bare gjøres for at det forhåpentligvis skal bli noen egg å hente ut om to små uker. Denne skumle saken kostet den nette sum av 6462 kroner. Jeeeezez! Den bør ha en suveren effekt på gulleggene med den prisen. Og så blir det om å gjøre å ikke skjelve alt for mye på hendene i morgen….

Denne sprøyten tør jeg ganske enkelt ikke sette selv. Så tøff er jeg ikke. Heldigvis kommer en venninnene og forbarmer seg over meg. Hun synes også det er skummelt, men får tøffe seg opp før i morgen. Og skulle vi bli for engstelige begge to får vi vel bare kle oss i pysjamas. For alle er tøffe i pysjamas.

Tror jammen jeg skal ta på meg min med en eneste gang.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *