De strålende lykkelige gravide

Gravide kvinner har en egen glød. Sies det. Akkurat i dag må jeg bare si at jeg elsker journalist Øystein David Johansen i VG bittelitt. For hvis det er han som i tillegg til å skrive saken også har plukket ut dette bildet må jeg bare si: Takk!

gravid lykkelig strålende ønskemamma ønskebarn fnis latter humor kongefamilien
Slik kan man altså stråle av lykke…..

Dette var aldeles kostelig! Som de stråler av lykke på dette bildet. Virkelig. Faktisk som en hel lysfontene. Det tror jeg at Ari Behn ville sagt.

Ønskemamma velger å bruke bildet som aktiv trøst, nå som jeg faktisk ikke lengre er gravid. Kanskje er det like bra rett før jul? For det ville vel nesten ikke være til å holde ut å være så strålende lykkelig  som dette….

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *