Romjul, fine venner, sprøyter og spenning

Hei igjen!

Så var det blitt kveld den 27.desember. Julen går mot slutten. Utenfor vinduet er det 14 kuldegrader. Ikke Ønskemamma sin favorittårstid. Jeg synes jo alt under 15 varmegrader er i underkant, så dette er cirka 30 grader for kaldt. Brrrr! Men jeg har både tørr ved og en god ovn, så da tåler jeg litt vinter.

Håper du har kost deg i julen. Som jeg skrev i sist innlegg synes jeg julen er vanskelig uten barn, men jul ble det lell. Og når julegavene skulle åpnes var det mange koselige overraskelser i år. Gaver gitt med varme og omtanke. Som jeg ble skikkelig, skikkelig glad for. Og rørt.

En venninne hadde jammenimeg strikket en hel, nydelig jakke. Gærning! Utrolig fin, fargerik og veldig deilig. Og varm! Som skapt for en frossen halvgrekerinne. Tenk at hun hadde strikket en hel jakke! I farger som var valgt med omhu, og som ikke ville passet så godt for henne men som var perfekt for meg. Det er utrolig koselig med den typen omtanke.

Da julekvelden var over, sminken var vasket bort, pysjen var på og lysene slukket måtte jeg bare prøve den jakka en gang til. Og så ble jeg like glad enda en gang. Det er ikke så ofte jeg viser ansiktet i bloggen, men denne gaven får komme sammen med et bilde. Her er vi: Ønskemamma og ny jakke i julemørket.

vennskap omtanke omsorg glede håp takknemlighet ønskemamma ønskebarn donorbarn prøverør
Takknemlig Ønskemamma i ny, vakker stikkejakke en sen julenatt.

En annen venninne hadde skrevet tidenes mest koselige kort. Det kom sammen med et tilskudd til turen, og denne vakre lille skapningen.

vennskap omsorg omtanke glede håp ønskebarn babyhåp prøverør ønskemamma

En liten, designerskapt babydukke som også er en marihøne. Den ble gitt for å bringe lykke. Superkoselig! Det ble noen Ønskemammatårer av slikt. Og lille Maria marihøne (for hun må vel hete det?) skal definitivt være med til Maigaard.

vennskap omsorg omtanke glede håp ønskemamma ønskebarn prøverør

Ellers har Ønskemamma begynt med sprøytene Gonal F i dag. Grøss! Ikke at det er så fælt å stikke seg, men jeg blir jo helt stressa av det der. Redd for at noe skal gå galt, stressa over luftbobler i sprøytene og redd for allergiske reaksjoner… Men en tredje, god venninne kom innom i et kvarters tid i dag, så da slapp jeg å være heltt alene i sprøytestikkingen.

gonal prøverør ivf ønskemamma ønskebarn donorbarn babyhåp sprøyte skrekk

I morgen ettermiddag blir det ny Gonal F-sprøyte, og så enda en den 29.desember. Den 30.desember skal jeg på skanning hos gynekolog Huseby. Da får jeg vite om foliklene har vokst som de skal, hvor mange sprøyter til jeg må kjøpe og hva som blir veien videre sånn helt konkret. Det er så spennende at det nesten ikke er til å holde ut.

Ønskemamma hardt i lille Maria marihøne, og håper på det aller beste!

håp omsorg glede marihøne ønskemamma ønskebarn donorbarn prøverør
Lille, vakre Maria marihøne. Måtte hun bringe lykke!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *