Ønskemamma i tenkeboksen

Heisann!

Det har blitt onsdag formiddag. Ønskemamma er godt nedgravd i spesialistoppgaven, og har brukt noen morgentimer på den hjemme. Nå trenger jeg noen artikler jeg har lagt igjen på jobben, så da var det å komme seg i dusjen så jeg kan kjøre den halvtimen det tar til jobb.

Nå er jeg i tenkeboksen. Skikkelig.

thinking cap tenkeboksen ønskemamma ønskebarn

Tenker mye på spesialistoppgaven selvsagt, men minst like mye på den danske storken. Skulle ha meldt meg til behandling forrige uke, men tenker at jeg nok kanskje bør utsette en syklus. Selv om det hadde passet veldig fint nå, fordi det da ville blitt Danmark i påskeferien. Det ville vært glitrende i forhold til jobb. Men så var det helse da. Helse teller jo mest av alt. Nå leker sykdom av ymse slag sisten på jobb hos oss virker det som, og går fra kontor til kontor. Og dermed innom Ønskemamma også selvsagt. Jeg slapp ikke unna.

sykdom antibiotika gullegg ønskemamma pnskebarn

Det betyr at det har blitt en runde med antibiotika og febernedsettende, og det er ikke det beste for gulleggene. Det, og mere til, gjør at jeg tenker på å skyve forsøket en syklus. Om jeg skyver det en syklus eller to spiller ingen rolle i forhold til å kunne lykkes sier gynekolog Huseby. Det er betryggende. Når jeg først skal bruke mye penger, krefter og energi på et nytt forsøk vil jeg jo gjerne at kroppen – og eggene – skal ha det så bra som mulig først.

Så nå er jeg i tenkeboksen. Hmmmmm…..

ønskemamma onskemamma tenkeboksen tankefull ønskebarn donorbarn prøverør

Og sånn ser altså en tenkende, bloggskrivende Ønskemamma ut etter en formiddagsdusj. Ha en fin dag der ute!

2 kommentarer

  1. Jeg ville nok ventet en syklus, så er alt tipp topp i jentemagen før du skal verpe gullegget!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *