Wohoo! Graviditet i gruppa!

Yes! Endelig gode nyheter i en av nettgruppene Ønskemamma er med i. Vi har jo noen hemmelige Facebookgrupper med damer som besøker Danskestorken, og det er helt uvurderlig. Den ene prøvegruppa har dødd litt ut, nettopp fordi så mange der har fått barn. Det er jo bra, men kjedelig for oss som er igjen.

Den andre gruppa har det gått trått med. Der prøves og prøves det, men så blir liksom ingen gravide. Eller de blir gravide og mister barnet, som meg og flere med meg. Men nå er det endelig gode nyheter. En graviditet! Finally! Weeehoo!

Graviditet

Vi håper dette er starten på en ny, god trend i gruppa. Og så er vi superspente på om det vil være et eller to små hjerter som blinker på ultralydakjermen om få uker, for det ble satt inn to levende embryoer. Første ultralyd etter prøverørsbehandling er allerede i graviditesuke syv. bare noen uker unna for den nylige gravide. Aaaah, så koselig når det lykkes for noen.

Ønskemamma putrer på med spesialistoppgaven. Sitter litt fast føler jeg, men sånn er det vel ofte midt i en oppgave. Kom på at jeg skulle lage barndommens vinterferieutgave av en appelsin. Flere som husker dette fra barndommen?

appelsin barndomsminner sukkerbit vinterferie

En stykk appelsin. Tre brune sukkerbiter. Når jeg var barn var sukkerbitene hvite, men ellers er det i grunn helt likt. Gode minner. Så får det heller være at jeg nettopp gjorde en passe sunn frukt litt usunn.

Appelsin

Da blir det Vinterferieappelsin og litt mer skriving. God tirsdag til deg!

3 kommentarer

 1. Hei Ønskemamma 🙂 Hvordan kan man bli med i noen av disse hemmelige gruppene? Jeg og kona mi har vært fire ganger på Stork nå, uten resultat, dessverre. Hadde vært fint å kunne snakke med noen i samme situasjon? 🙂

 2. Førtiåringen

  Hei!
  Jeg har vært innom bloggen din flere ganger siste året. Så utrolig glad på dine vegne!! Tårene triller her rett som det er, du skriver så rent og ekte <3.
  Nå leter jeg etter "medsammensvorne" for tips, råd og støtte. Har et barn fra tidligere forhold og er nå tidlig-gravid etter IVF i Danmark. Singel, 40 år. Vet du hvor jeg kan finne facebookgrupper/fora med andre i samme situasjon?

  1. onskemamma

   Takk for koselig melding.
   Det vet jeg. Finn FEMA på Facebook og send en melding, så slipper en av oss deg inn i den nyeste prøvegruppen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *