Nattlige sysler

Det er midt på natten. Klokka har passert 02:30, men for Ønskemamma er ikke dagen riktig over. Jobber, jobber og jobber med spesialistoppgaven. Det nærmer seg noe jeg kan sende inn for sensurering. Trur eg.

Spesialistoppgaven

Den oppgaven har jeg holdt på med fra tidlig morgen i dag og til nå, bare med et hyggelig middagsavbrekk med Lise Borchgrevink fra NrK. Vi møttes på Oslos eneste gjenværende greske restaurant – Alexandros.

Alexandros

Der spiste vi gresk meze og pratet. Eieren kunne forresten fortelle at han pensjonerer seg i starten av mars. Da stenges dørene for Oslos siste greske restaurant, og det kommer en indisk restaurant der i stedet. Jeg liker indisk mat, men som halvgreker synes jo det er trist. Men i dag hygget vi oss.

Meze

Som en helt vanlig middag, med unntak av at NrK sin mikrofon sto på under samtalen. Temaet var ensomhet. Saken skal gå på Ekko på NRK P2, sannsynligvis på onsdag neste uke. O hildrande du altså….men gjort er gjort, og spist er spist som det heter. Og maten var god. Som et minne om vakreste Rhodos.

Nå må jeg snart finne senga, så jeg rekker å sove litt før jeg må stå opp igjen.

God natt og god morgen.

2 kommentarer

 1. Elisabet

  Hei ønskemamma 🙂
  Dette er første gang jeg leser bloggen din.
  Har nå lest mange innlegg fra deg og følte at jeg måtte skrive noen ord til deg.
  Føler virkelig med deg og håper at du en dag skal få det du virkelig ønsker deg her i livet, et barn. Leste innlegget der du fortalte at du ikke hadde råd til å starte med de nye medisinene du må ta og lurte derfor på om det er mulig å støtte deg på noen måte. Jeg er ikke rik, så kan desverre ikke gi deg hele summen du trenger, men har alltids noen kroner tilovers. Kan jo også være at andre lesere her på bloggen er villig til å gjøre det de også.
  Tilslutt vil jeg bare si at du virker som en herlig person, ønsker deg lykke til videre. Du er modig som skriver om det du gjør.

 2. Der sendte iPaden ut kommentaren litt før meg, men her har jeg skrevet litt om det:
  http://www.onskemamma.no/2015/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *