Bare en liten sang.

I dag ville jeg bare dele en sang.

Song to self. And others. Sung by self.

Smilovertårer

Så fikk jeg ikke til å laste den opp her, for jeg var ikke så teknisk. Eller det går ikke å koble den appen jeg akkurat lastet ned sammen med bloggen. Tror jeg. Men på Ønskemamma sin Facebookside – der finner du den om du vil. Tror jeg. I alle fall kan jeg høre den der selv

Jeg kan på ingen måte synge egentlig, men i dag var det liksom bare den sangen som passet. For denne helgen har vært litt tung.

Sånn er livet i blant.

Og noen ganger er musikk bedre enn bare ord.

4 kommentarer

  1. Hei igjen, huff at du er trist…blir helt lei meg selv…Venter med spenning på hvordan det går videre i det som er viktig her, nemlig önskemammaprosjektet…men der har du ikke skrevet noe på lenge….? Håper det ikke er et dårlig tegn..!?:-(

  2. Og en sak till:-) Hvordan går det med daten med grekern? 🙂

  3. Men du har vel truffet grekern, han som skrev til deg her? 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *