Påske uten egne barn

Det er 1.april, og veldig snart påske. Så langt i dag har ikke Ønskemamma blitt lurt (tror jeg), men man vet aldri hva som kan skje.

Det er påskeferie. Nok en påske uten egne barn, hytteliv, skiturer og alt det der. Vel, skiturer klarer jeg meg veldig fint uten. Egentlig hytte også, for sol og bad frister mye mer, men barn – det skulle Ønskemamma veldig gjerne hatt. Noen å kose seg sammen med i påsken, og gjøre hyggelige mammating for.

I mangel av egne barn har Ønskemamma lekt påskehare for de minste gutta i etasjen under, som er 3 og 6 år gamle. Enn så lenge tror jeg ikke de har vært ute på trappa, men når de tar turen ut venter dette.

påske ønskemamma ønskebarn prøverørpåskeharen prøverør barn ønskebarn donorbarn Ønskemamma påske

Seksåringen lar seg vel kanskje ikke lure helt, men treåringen (som skal gi bort sutten sin til nissebarna midt på sommeren) han er det nok håp om at skal tro at påskeharen virkelig har vært her. Vi får se….

…og ok, det var ikke meningen å kjøpe et sort påskeegg altså, men etter å ha vært i fem ulike butikker var det det eneste som var å oppdrive.

Tenk om jeg har barn selv innen neste påske…

Påskeharen

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *