Vemodig uke venter

Det er sent søndag kveld. Først et par bilder fra helgen i helsefarmland, for det er veldig vakkert her nå. I ukene her bor jeg bak denne vakre blomsten.

Huset bak treet

Er det ikke fint? Et veldig vakkert tre. Jeg er glad i trær.

Vakkert tre

Nå begynner en uke som jeg tror (eller vet) vil bli vanskelig. Ønskemamma har fått mail fra Babyverden. Der står det; «I dag er du 40 uker og en dag gravid. Det er to dager til din termin.» Sånn skulle det altså vært. Denne uka skulle barnet mitt blitt født. I en vakker vårmåned. Det skulle blitt den første sommeren med barn. Den første sommeren som mamma. Så ble det ikke sånn. Dessverre. En trist påminnelse. Sånn kan det gå når man ikke tar deg tid til å melde seg av nyhetsbrevet.

I kveld ruslet Ønskemamma en tur ned på brygga ved helsefarmen alene. Satt der lenge og så ut over vannet. Hørte på de stille, fine lydene. Så på solnedgangen. Tenkte på livet. På det som er, og det som ikke er. Et bilde og et lite videoklipp fra denne kvelden.

termin abort tårer ønskebarn ønskemamma missed abortion prøverør donorbarn hjertesmerte

Jeg vet at det blir en vemodig uke. Men lever fortsatt i et forsiktig, bitte lite håp – om en vakker dag å kunne kalle meg bare mamma – i stedet for Ønskemamma.

11 kommentarer

 1. Sender deg mange gode tanker <3

 2. Alexandra

  Kjære ønskemamma.Er så koselig og rørende og lese bloggen din❤️håper alt ordner seg for deg ,klem fra en annen ønskemamma ❤️

 3. <3 Tenker på deg, stor klem fra meg!

 4. Mange gode tanker til deg ❤️

 5. Elisabeth

  Kjære deg, ønskemamma
  Vil bare rose deg for en bra blogg. Du skriver så fint, om noe som er veldig sårt og som jeg tror mange opplever. En ting jeg har erfart er at livet ofte ikke blir slik vi hadde ønsket og håpet. Det er vanskelig å takle, og vi gjør det beste ut av situasjonen. Jeg har fått ett barn, men pga alvorlig/ vonde sykdommer, har jeg fått beskjed at jeg ikke kan få flere. Det er også vanskelig, i ung alder, men på en annen måte.
  Jeg ønsker deg all mulig lykke til, og jeg TROR du kommer til å bli mamma. Følger med deg videre.
  Klem fra Elisabeth (28 år)

 6. Har inte varit inne och läst på länge, men det är för att jag övergivit internet lite. Bloggar inget själv och läser nästan inget. Behövde få loss lite tid i mitt liv. Men jag tänker ofta på dig min älskade vän. What’s happening to you is happening to me!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *