Klar, ferdig gå!

Klar, ferdig gå! Så er Ønskemamma i gang. Medisinering til neste prøverørsforsøk – dag en. Nesespray skal sprayes kl 07, 15 og 23, så det har jeg gjort i dag.

Ønskemamma ønskebarn prøverør babydrøm IVF synarela

Er skikkelig redd for å glemme noen doser, nå som det er både helsefarm og medisinering samtidig. Får stikke innom her på bloghen hver kveld for en liten oppdatering tror jeg.

Her er lite videoklipp fra i dag morges.

I kveld har jeg vært på veldig koselig besøk hos en mamma med seks måneder gamle tvillinger, unnfanget via Danskestorken. En gutt og en jente. Aaaaaw! Flott mamma – nydelige barn. Ønskemamma har snust nesa full av babystøv. Fotograf  Eva fra bærumsavisen Budstikka var med. Spent på å se saken etter hvert. Det skal visst bli en lørdagssak, men ikke denne lørdagen.

I morgen er det dag to av behandlingen. Bring it on!

2 kommentarer

  1. Gratulerer med start av nytt forsøk. Jeg har fulgt med her på sidelinjen en stund. Kan tenke meg det var koselig å besøke 6 mnd gamle tvillinger, jeg har selv tvillinger gutt/jente men de blir snart 5. Lykke til videre. Jeg håper så inderlig av hele mitt hjerte at denne gangen blir det din tur.

  2. Kjære sjarmerende ønskemamma!

    Jeg har fulgt deg en god stund, og nå var det virkelig på tide å legge igjen min første kommentar. Jeg håper med hver celle i min kropp at du etter denne runden sitter igjen med (minst) en spire som ikke gir slipp før h*n ser dagens lys etter 8-9 måneders modning. Men det jeg egentlig er her for å fortelle deg er at jeg vet at du vil lykkes denne runden! Jeg er ikke ute etter å gi deg falskt håp, ikke vet jeg hva du tror på eller ikke, jeg vet bare at du er ei fornuftig dame som prøver å gripe fast i virkeligheten selv om du helst vil hoppe rett inn i fremtiden og drømmene dine. Men jeg ønsker å be deg om å tenne et lys hver eneste kveld gjennom hele denne prøvingen og gjennom hele svangerskapet, om du tenner et fysisk lys hver kveld eller bruker tankekraft og fantasi til å tenne lyset foran deg utgjør ingen forskjell, men gjør dette hver kveld og bruk noen få minutter til å slappe av, glede deg, la drømmene løpe løpsk og kanskje lur på hva denne tullkjerringa tenker med! Hehe. Jeg utfordrer deg til å gjøre overnevnte, vi ønsker begge det samme resultatet, og til gjengjeld skal også jeg bruke mine krefter på å hjelpe deg gjennom dette. Det ordner seg alltid til slutt for tålmodige, håpefulle og gode sjeler, for sånne som deg <3

    Klem LC

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *