Nesa full av babystøv

Så er dag to av medisinregimet snart over. Kjenner jeg er superredd for å glemme bort en Synareladose i det travle helsefarmlivet. Har både alarm på mobilen og avkrysningsliste. I kveld er jeg stuptrøtt, men må holde meg våken til kveldens siste dose skal tas om en times tid. Så da titter jeg innom her.

Nesesprayen svir i nesa – ellers alt ok så langt. I går kveld fylte jeg dog nesa med noe annnet enn Synarela, nemlig babystøv! Da var både fotograf Eva fra Budstikka og jeg på besøk hos tvillingene August og Eira (6 mnd gamle) og mammaen Linda. Her ser dere fotografen, lett henslengt med August på fanget. Flott dame!  

Ønskemamma ønskebarn IVF prøverør budstikka

August og Eira hadde blitt veldig store (alt er relativt) og veldig søte siden sist jeg så dem, som jeg tror må være hele fem måneder siden. Den gangen var de bitte små, for de ble født mange uker for tidlig. Nydelige tvillinger! Her er begge to, med mamma Linda og Ønskemamma. Er de ikke fine?

Ønskemamma ønskebarn prøverør donorbarn IVF babydrøm babystøv

Disse to gir litt håp, for de kom faktisk med Danskestorken – på mammaens tredje prøverørsforsøk. Vi er like gamle Linda og jeg. Men nå ble hun selvsagt gravid et år tidligere – på samme tid som jeg også var gravid.

Babystøv

Må si jeg er kjempeimponert over hvordan hun håndterer to babyer på samme tid. Det er ro og rutiner. Kjenner at jeg blir stolt på hennes vegne – hun er flink! To barn alene er neimen ingen spøk.

Det var veldig koselig å være på besøk. Babystøv er det beste som finnes! Sånn ved siden av melkesjokolade altså. Hehe! Ønskemamma snuste nesa så full som bare mulig av babystøv, og håper at det hjelper. Og så håper jeg at neste sommer – da er det min egen baby jeg kan snuse på…..

1 kommentar

  1. Da kommer jeg definitivt snart tilbake. ❤️❤️

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *