Søndag og besøksdag

God morgen der ute!

I dag er det søndag, og besøksdag her i helsefarmland. Stas! Nå på morgenkvisten får jeg besøk av en lege og en sykepleier jeg kjenner, og etter lunch kommer en fysioterapivenninnne. Så her blir det….tja….faglig sterkt besøk. Hehe! Men mest av alt blir det koselig. Gleder meg!

Helsefarm er fint, og jeg er takknemlig for muligheten, men noen dager blir man litt lei. Eller ganske lei. Så da det sto røkt kolje på menyen en fredagskveld tok noen av oss turen til byen, og spiste biff og andre godsaker i stedet. Det var deilig å komme seg ut «i den vanlige verden» noen timer. Her er Ønskemamma sitt middagsvalg:

Ønskemamma ønskebarn Helsefarm prøverør donorbarn bitt saltogpepper

Fantastisk godt, og veldig hyggelig. Vi var fem til bords, og koste oss med både maten og selskapet. Ønskemamma var trøtt som en strømpe. Det er slitsomme dager her, og det sammen med oppstart av medisinering gjorde at jeg ikke orket å være sen. Jeg var dermed «hjemme» på helsefarmen igjen allerde klokka 20:30, men kvelden var veldig koselig selv om den ikke ble så lang for min del. Og slik så bordet ut når vi var ferdige….

Ønskemammamiddag

Ellers er det allerede behandlingdsag fire av dette tredje prøverørsforsøket. Kjenner at det kommer til å gå fort, selv om jeg er utålmodig.

Ønsker deg en fin søndag! Jeg skal hoppe i dusjen, og gjøre meg klar for besøk.

1 kommentar

  1. Hei kjære ønskemamma.

    Kjenner til det å bli lei av helsefarm. For en del år tilbake var jeg på noe av det samme opplegget men på Tonsåsen. Flott, sted og flott opplegg, men guuuud så lei man blir av og til, slike små «utflukter» med annen mat og innputt var gull verdt. Stå på videre, du er bare hgerlig

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *