Brudd og Budstikka

Heisann!

Her er det fortsatt høy dramatikk i kulissene. Har vært innom både gynekolg og Bærum sykehus flere ganger denne uka. Håper fortsatt situasjonen med både cyste og mere til løser seg selv. Men sikker er jeg neimen ikke. Ny kontrolltime på gynekologisk avdeling på sykehuset om en uke. Det blir lange dager.

Livet blir ikke alltid som man planlegger. Rettelse: Livet blir sjelden som man planlegger. Det er min erfaring.

I dag har jeg fått en den del hyggelige tilbakemeldinger, fordi det er en stor sak om både Ønskemamma og om temaet i dagens avis. På hele fem helsider faktisk. Oioioi! Lett svett kjenner jeg. Du finner den her.

Jeg synes både journalist Kaja Mejlbo og fotograf Eva Groven gjorde en god jobb. Fordi de var interesserte i temaet – sånn helt på ekte. Tok seg god til å både spørre, lytte og lese. De var med Ønskemamma både en hel dag på Helsefarm og på Bekkestua.

svette blod tårer determisjon ønskemamma Helsefarm nimi prøverør IVF donorbarn

Og jammen ble de med på babybesøk hos det fine tvillingparet August og Eira også – to vakringer som kom med Danskestorken for et halvt år siden. 

ønskemamma ønskebarn danskestorken prøverør IVF barnedrømmen babydrøm lengsel håp

Og selv om det inneværende forsøket dessverre nå ble avbrutt, er dette fortsatt drømmen. En familie! Jeg har ingen planer om å gi slipp på den drømmen enda. Det kan jeg ikke, for jeg passer bare ikke til å leve alene. Trives ikke med det. Jeg vil leve sammen med andre – helst både voksne (eller en voksen kjæreste heter det det vel) og barn.

Gode drømmer skal man ikke slippe taket i. Det mener jeg.

Ønskemamma ønskebarn donorbarn prøverør barnedrømmen babydrøm graviditet abort håp ivf

Hva synes du om dagens sak i Budstikka?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *