En dag med de beste

Midt oppi alt som er vanskelig. Det som Ønskemamma planlegger å skrive litt om på søndag (oh my!). Trur eg. Det som gjør at livet i stor grad føles som dette for tiden:

Ønskemamma ønskebarn abort tap sorg barn

Vanskelige tider. Men i dag har det vært en fin dag. En dag med et møte med de beste. De jeg har hatt som venner helt fra vi fortsatt hadde noen av melketennene i munnen.

I dag har vi hatt årets lille bursdagstreff, fordi vi alle tre fyller år i juni og juli. Ønskemamma stilte med en hjemmelaget gave til den ene, som heter Bente:

imageØnskemammaøredobber

…og en liten hilsen til den andre – Hege – som både er fargerik, morsom og har vært i Afrika. Da synes jeg dette pynteskjerfet passet godt.

image

Hege hadde nemlig egentlig avlyst årets buradagsgavetradisjon. Nå ønsker hun seg nye ørdeobber til jul. Knegg! 😄 Vi får se om deg kan bli en råd med det. Ønskemamma er jo Queen of julegaveshopping, og begynner gjerne å planlegge julegavene allerde i januar. Jadda! I januar faktisk. Så det er jo mulig jeg klarer å snekre sammen et par øredobber til før julen ringes inn igjen.

Ellers ble det reker, hvitvin, hjemmelaget tzatziki (halvgrekerinnen ville ha med seg det) skravling og latter. Som det skal være når venninner møtes. Og en dag med både små og store til bords. Akkurat her er vi alle mest opptatte av den yngste, som snart fyller to år. Liten vakring! 💖

imageimageimage

Og Ønskemamma, hun fikk sin aller første selfiestang. For det synes min venninnene Bente at alle som blogger må ha. Haha! Lilla til og med! Den måtte selvsagt prøves:

image

Alt i alt, en fin dag. Kveldens følelse er takknemlighet.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *