En liten pust i bakken i historien

Til helgen skal Ønskemamma fortsette på historien om hvordan denne gravditeten gikk fra en fin og lykkelig uke til seks mye mer dramatiske uker. Men først en liten pust i bakken.

image

I ettermiddag har Ønskemamma vært på picknick i Frognerparken med Brita barndomsvenninne, og hennes to yngste barn Emma og Mina, hvorav den ene slettes ikke er er barn lengre, men en flott ungdom. Emma, den største, er et av de to fadderbarna til Ønskemamma. Nå en fadderungdom altså. To flotte jenter! Og en flott ung mann har de som bror, men han holdt seg hjemme mens jentene hadde Oslodag. Forståelig.

Yr hadde meldt sol. Storm hadde meldt sol. Konklusjon: stol aldri på værmeldingen. Sola så vi slettes ikke noe til, men vi fant frem både vikinggenene våre, plastunderlag, picknickpledd, flere fleecpledd, mat og varm drikke. Ok, vi var kanskje de eneste som valgte picknick i Frognerparken denne ettermiddagen, men jammen hadde vi det fint. Et lite bildedryss, godkjent av både store og små. 😊

imageimageimage
Deilig å kose seg litt under et pledd i Sommernorge
Deilig å kose seg litt under et pledd i Sommernorge
image
Hey, I am a teenager! No kisses please. :o)
image

Koselig, var det ikke? Skulle så gjerne hatt med meg mine egne barn ut på et picknickpledd også – litt uavhengig av sommerværet. For det er jo det å være sammen som teller mest.

Sånn! Det var en fin,  liten pust i bakken. Det trengte jeg.

Til helgen skal du få mer av den dramatiske historien.

And for those of you reading from «over there» (I know there are some) it is now possible to translate the blog, but you might already have figured that out.

image

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *