Mens vi venter på Hausken

Ønskemamma satte seg altså på et fly, og fløy mot veien videre – til Klinikk Hausken i Bergen. Og hva sa Hausken egentlig? Jo, det skal du få vite i morgen. På søndag altså. For i dag – i dag er det andre ting på planen.

Ønskemamma har nemlig planer om å fly videre allerde i morgen, så i dag må tøy finnes frem, strykes og brettes, billetter printes ut, passet må frem og kofferten må pakkes. Ok, passet har jeg allerede funnet frem altså. Måtte nemlig ha et nytt. Det gamle viste seg å være 10,5 år gammelt, og da kommer man ikke langt. Så nå har jeg fått meg både pass, og passomslag med huskeliste. 😊

image

Dagen har startet tidlig hos Ønskemamma. Det har den også i etasjen under, der den midterste av de tre gutta boys fyller syv år i dag. Det visste jeg, for det har han proklamert høyt og tydelig.

«Tina, vet du hvaaaa?» hørte jeg en dag jeg kom hjem fra jobb og de to yngste var ute i gårdsplassen. «Nei, hva da» «Om to uker har jeg BURSDAG! Da blir jeg syv år!» Snart bursdag altså, og det fylte hjernen til en stor, liten gutt. «Å, for en stor dag. Jeg husker også hvordan det var å fylle syv år. Da tror jeg kanskje at jeg fikk en sykkel, men jeg er ikke helt sikker» sa Ønskemamma

To uker har gått, og i dag er det 7-årsdag i etasjen under. Ønskemamma bestemte seg for å overraske bursdagsbarnet med nystekte, belgiske vafler. Så kl 07:30 sto jeg på kjøkkenet.

VaflerBreville waffleimage

Og sånn cirka kl 08 ringte jeg på døren til en blid og flott 7-åring, med bursdagsvafler og syltetøy som skulle være letthåndterlig for barnehender.

Ønskemammavafler

Gratulerer med dagen der nede! 

Nå skal det letes, finnes, ordnes og pakkes her hos Ønskemamma.

…og i morgen, i morgen skal du få vite hva Hausken egentlig sa. For det var mye. Veldig mye. 😊

«

6 kommentarer

  1. Du er god 🙂

  2. For en nydelig nabo du er! Og for et fint bilde på at man kan være en fin ressurs og en dtor glede

  3. Du er god, både nabo og ellers. Omtenksom og fin! God tur i morgen, det blir bra <3

  4. Så koselig gjort av deg! Gleder meg til å høre hva han sa 🙂

  5. Ja kaffe og gårtur må vi få til 🙂 Ta kontakt når du er i gamlelandet igjen <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *