Å finne igjen en liten bit av hjertet

Etter de siste månedene, snart det siste året, mangler Ønskemamma mange deler av hjertet. For hjertet knuste – flere ganger – og jeg har ikke helt klart å finne tilbake bitene. Har slitt med å lime hjertet sammen igjen til noe jeg kan bruke.

Nå har jeg funnet en av bitene. Den lå her nede, rett ved havet på Rhodos.

image

For nå er jeg endelig her. Nå er jeg hjemme – her hjertet mitt bor, selv om kroppen bor i Norge. Tenk at en liten del av hjertet lå her nede og vente på meg. Så fint å finne!

En bit av hjertet

Planen for uka her på vakre Rhodos er blått hav, bølgeskvulp, lyden av gresshopper, orange solnedganger, skravling, fine møter med gode klemmer, deilig mat på tallerken og hvitvin i glasset. Har allerede rukket innom min ultimate favorittrestaurant her nede, Koozina Rhodos, to ganger.

image

Det var fantastisk – som alltid. Men ennå mer fantastisk var det å finne igjen en av bitene hjertet manglet. Kanskje finner jeg enda en før uka er omme? 

1 kommentar

  1. Elisabeth

    Det ser bare helt herlig ut. Kos deg, det har du virkelig fortjent! Saa fint at det laa en liten del av hjertet og ventet paa deg. Noen ganger faller bare alt litt mer paa plass, og man kjenner igjen livet sitt igjen. Elisabeth

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *