En liten sekk med håp

Mens Ønskemamma (utålmodig) venter på mail fra Maigaard planlegger hun pakkingen til Rhodos. Eller akkurat i dag er jeg ikke så produktiv. Har dessverre fått en lungebetennelse oppå bihulebetennelsen jeg allerede hadde. Passer akkurat helt dårlig, ettersom det egentlig er obligatorisk oppfølgingsuke i helsefarmland neste uke. Uflaks!

Men har vært hos legen på nytt i dag, fordi det kjentes litt som om både kropp og lunger sto i brann, og byttet fra en «vanlig» til en bredspektret antibiotika. Så håper jeg det slår ned både feber og bakterier så fort som bare det.

Planen for neste helg er som dere vet å pakke med noe til flyktningene på Rhodos. Kom frem til at jeg vil pakke små sekker med toalettsaker, varme sokker og noe til barna. Det er ikke så mye, men har man ingen ting så teller alt. Og ikke minst tror jeg tanken om at noen tenker på deg teller. En liten sekk med håp.

image

Sekkene får jeg kjøpe der nede – dere har allerede bidratt med 1250 kr. Tusen takk! Så har jeg sanket en del ubrukte toalettsaker i egne skap, og fått en pose levert. Kjøpt noen kremer og noen bleier. Og håper (og tror) noen blant helsefarmfolket også tar med litt til sekkene neste uke. Av antibac, toalettsaker, varme sokker og kosedyr. Engangs regnponchoer. Sånt som man savner hvis man måtte reise fra alt, skal gå langt og mest sannsynlig må sove ute. Ballonger kanskje, fordi det veier lite og er enkelt å leke med for barn – sammen med andre barn. Og pakker med kjeks til sekkene, hvor mange sekker vi enn måtte ende opp med, skal også kjøpes på Rhodos – for det så jeg at noen foreslo.

Skulle du også ha lyst til å bidra kan du bruke konto 12068179201.

Jeg handler litt her i Norge, men mest der nede. For jeg er jo bare en til å bære, og så er det i tillegg både lønnsomt å handle i Hellas – og fint å støtte lokalt næringsliv. Men alt jeg får stappet ned i koffert og bag herfra, det skal jeg drasse på.

I dag kom disse svevende sammen med medisiner og toalettsaker, fra en hjertevarm kulling på psykologutdanningen.

image

Er de ikke fine? Nå flytter de snart fra kloke barn som vil dele med seg i Norge og sydover, til barn som kanskje måtte reise fra alle sine kosedyr. Men den neste uken sitter de her, og bare gleder seg til reisen. Det ser i alle fall sånn ut. 😊

1 kommentar

  1. Satt over et beløp til deg 🙂 takk for at du hjelper meg å hjelpe andre som virkelig trenger det 🙂 god tur!!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *