Hjertet mitt blør

Ønskemamma sa hun skulle skrive om videre prøverørsplan i neste innlegg, men det får vente til i morgen – for i dag blør hjertet mitt.

Denne meldingen kom nettopp ut på nett fra Rhodos:

image

Akkurat nå kan jeg ikke komme meg fort nok til Hellas, der mennesker går i land i stor nød – ved vakre strender i mitt andre hjemland. Absurd, med dessverre sant. De kommer stort sett uten noe, etter strabasiøse båtflukter. 💔

Flyktninger Rhodos

Mat og drikke trengs akutt, og jeg kommer til å kjøre til flyktningeleiren neste uke. Det har jeg gitt dem beskjed om i dag Ønskemamma pakker jo med seg 30 kg ekstra flyktningebagasje fra Norge (Thomas Cook ga 20 kg, og så betaler jeg for 10) som flere av dere har vært med å bidra til. Tusen takk!

10 sekker med litt håp skal pakkes.

image

Det hjelper ikke alle, men det hjelper 10 familier. Nede på Rhodos skal det kjøpes ryggsekker og mer innhold, men også mat og drikke. For i dag ser vi det akutte behovet.

Skulle du også ha lyst til å bidra kan du bruke konto 12068179201.

3 kommentarer

 1. Kjære flotte Ønskemamma!
  Jeg så deg på Bekkestua senteret tidligere i dag, og hadde så lyst å si hei og gi deg en klem. En klem som varmer, og kanskje kan hjelpe litt for alle vanskelige tider og beskjeder du har fått i det siste.
  Jeg hadde uheldigvis dårlig tid å måtte løpe for å rekke bussen – men guri malla for ei flott dame!
  Heier på deg, og krysser fingre og tær for at alt skal ordne seg for deg 🙂
  Og for ett flott arbeid du gjør for flyktningene!
  Stor klem fra Frida

 2. Hei du! Har overført 500.- til Rhodos-kontoen i dag. Fantastisk initiativ!
  – Tirill

 3. heier på deg. kjempeflott det du gjør med å ta med ting nedover:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *