En ny minnedag for små engler.

Den 15.oktober 2015 er snart over. En spesiell dag. LUB, Landsforeningen for uventet barnedød er en av dem som har skrevet om denne dagen.

image

Ønskemamma tenker tilbake på den 15.oktober for et år siden. Da var det bare fem dager siden denne forferdelige dagen – den første aborten. Etterpå skrev jeg innlegget «Den ensomste dagen.» Senere skjedde det dessverre på nytt, og da var det trolig to små påbegynte liv som sluknet.

Etter disse erfaringene tenker jeg at dette er riktig:

image

At hvis man ikke har opplevd det så er det vanskelig å forstå det. Og når man ikke forstår det er det kanskje lettest å late som det aldri har skjedd. Men jeg vet at det har skjedd, og skjedd igjen. Jeg kan aldri glemme det. For jeg så hjertene til disse barna blinke på en skjerm før de sluknet noen uker senere. Det kan jeg ikke glemme. Sånn vil det alltid være.

I kveld tennes tre lys hos Ønskemamma. På denne andre dagen av et nytt prøverørsforsøk.

image

Den 15. oktober er straks over. Hvis du har barna dine i dag – gi dem et ekstra stryk over kinnet før du legger deg. For de er her nå. Heldigvis.

#tennetlys15okt

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *