Sniff i farta

Travle dager – veldig travle dager. Her: klar for forelesning på Kongsvinger. (Og yes, jeg ser at jeg må fikse de to fortennene jeg har brukket, men dét har jeg neimen ikke råd til midt i Ønskemammaprosjektet, så da får jeg heller gå rundt med et par korte tenner.)

Ønskemamma

Fra Kongsvinger gikk turen videre til Sverige sammen med min venninne Hanna, som jobber i samme felt som meg. Der lot jeg meg lede rett inn i fristelse, med vidåpne øyne. Er det Halloween, så er det Halloween. Litt til barna og litt til meg. La det ringe på døra sier jeg bare, ellers har jeg for mye smågodt i hus.

Smågodt

Travelt og litt for hektisk er det denne uka. Egentlig superdupertravelt. Og dag 16 av prøverørsforsøket. Vanligvis ville man begynt på sprøyter på dag 15, men denne gangen blir det noen dager ekstra på nesespray, ganske enkelt fordi jeg for nesten et år siden lovet meg bort til å forelese på en konferanse i regi av Confex 11-12.november. Så da har Maigaard vært så greie å time forsøket slik at den tiende sprøytedagen, som er den dagen man skal undersøkes, faller på den 13.november. For hadde jeg begynt på sprøyter i går ville Danmark ganske enkelt kollidert med konferansen.

Så enn så lenge er det Synarel som gjelder – hver dag kl 06:15, 14:15 og 22:15. Så har jeg gitt meg selv et kvarters slingringsmonn. Kl 06:15 og 22:15 er jeg som oftest hjemme, så det går greit, men kl 14:15, da er jeg på de underligste steder. I dag i en busslomme et eller annet sted i huttiheiti:

Sniff utført! Et sniff gjenstår før jeg tar kveld. I morgen er det fredag. Da skal jeg pakke et lass av pakker. Pakker som snakker. Mer om det neste gang…..

2 kommentarer

  1. Høres kjent ut… Mitt sniff ikveld måtte inntas i bilen før hjemturen. Godt vi blir gode på å følge med på klokka 😉 ønsker deg en fin kveld videre!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *