Krise i leiren – eggløsning i overgangsalderen?

Aaaargh! Det er krise i leiren. Håper krisen bare er inne i mitt eget hode, men der er den i alle fall. Det er dag 20 av prøverørsforsøket, og etter bare en dag med spray til er det sprøytestart. Eller er det egentlig det?

Etter jobb i dag var Ønskemamma på et møte på Aker brygge. Ankom i det solen var på vei ned, og før møtet tok jeg dette bildet som jeg synes ble ganske kult:

Sol over Aker brygge

Sola hang lavt, møtet var bra, medisiner for 10 200 kr er bestilt inn til apoteket. Så langt alt vel. Da kjente jeg det. Murrende smerter nede på høyre side, sånn det er hver eneste gang eggløsningen er på gang. Det slår liksom ikke feil. Kjente at det knøyt seg i magen. Nei! Jeg kan vel ikke ha hatt eggløsning nå? Jeg er jo i overgangsalderen – en kunstig overgangsalder laget med nesespray.

Det skal ikke kunne skje, men det kjennes ut som det skjer. Det kjennes som om egget, eller eggene, daler ned. Ikke fra sky, men fra eggstokken. Det må ikke skje, for da går hele forsøket i vasken.

Eggløsning

Mens en liten, indre knyttneve slo meg hardt i magen forsøkte jeg å ringe Maigaard. De hadde stengt. Så meldte jeg gynekolog Huseby, og spurte «Kan det ha skjedd – dette som ikke må skje? Kan jeg ha fått eggløsning midt i forsøket?» Etter noen meldinger frem og tilbake ble det klart at jeg må ta en blodprøve for å se om eggløsningen kan ha skjedd. Å ta en blodprøve er jo ikke noe problem, men å få svar – det kan fort ta tid. Og sprøytestart er bare litt mer enn et døgn unna. Sukk! What to do?

Det vet jeg ikke? Men i morgen tidlig går turen til vampyrene i Fürst sitt rike, og så får jeg bare håpe at de svarer fortere enn jeg frykter. Det må ikke krølle seg til nå altså. Det må ikke det.

Sjelden har jeg håpet sterkere at jeg tar feil. Please, let me be wrong!

3 kommentarer

  1. Uff nei. Høy puls nå altså – rød sone faktisk!

  2. Furst på Majorstua har det slik at hvis du er der om morgenen er prøvene analysert til ca Kl 13. Mener også å ha hørt at den Furst som ligger rett ved Glassmagasinet gir prøvesvar på timen. Det kan jo være verdt å sjekke.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *