En vakker, stor liten gave

Tenk at det bare er tre små dager igjen av dette året. Snart tid for refleksjon for Ønskemamma. Det skal jeg absolutt finne tid til før det nye året ringes inn. Men i dag skal jeg rydde i heime – det trengs. Veldig!

I sist innlegg skrev jeg at jeg skulle fortelle deg om en vakker og stor, liten gave jeg fikk til jul. Så det skal jeg gjøre nå. Den gaven kom fra Linda tvillingmamma, som noen av dere helt sikkert husker fra tidligere innlegg. Hun er mamma til to vakre ettåringer, som begge kom med Danskestoken.

image

Er de ikke herlige? Helt skjønne – og helt ulike. De kom til verden bare noen måneder før mitt første barn skulle blitt født. Så ble det ikke sånn. Det ble en liten ti uker gammel engel i stedet. Et (eller faktisk trolig to) englebarn ble det dessverre også neste gang for meg. Da skjedde den uønskede aborten på Bærum sykehus i uke 11+6. Det var tungt.

Så enn så lenge er Ønskemamma også Englemamma, som det gjerne kalles, men ikke mamma til noe levende barn. Det håper jeg inderlig at endrer seg i 2016.

Som et minne om barna som aldri kom, og et ønske om barnet som skal komme, fikk jeg dette smykket av Linda og barna til jul:

Englemammasmykke

Et englevingearmbånd! Er det ikke vakkert? For en fin tanke. Da ble Ønskemamma skikkelig rørt. Og jeg tenker at jeg er innmari heldig, som kjenner så mange flotte, kloke og modige folk. Linda er en av dem. Et godt menneske ganske enkelt. Takk! ❤️

Ønskemamma Englemamma abort sorg håp

Ellers vil jeg bare si at jeg har fått veldig mange både kommentarer og private meldinger etter artikkelen på TV2 nett. Takk til alle dere som hadde hyggelige, fine ord å komme med. Siden jeg ikke er en blogger – altså ikke en av dem som har blogg som jobb, men bare som en liten hobby – får jeg ikke svart alle så fort som jeg skulle ønske. Det kommer svar etter hvert – det gjør det.

Håper de siste dagene dine i dette året blir fine.

Fikk du også noe du ble rørt av denne julen?

8 kommentarer

 1. Åhhh, kjære fine Tina. Nå ble jeg skikkelig rørt. Den beste gaven er å gjøre andre glad, så nå ga du meg en stor og fin gave på en helt vanlig tirsdag. Tusen takk, håper vi sees snart. Stor klem fra oss ❤️

  1. onskemamma

   Ja, det håper jeg vi gjør Linda. ❤️
   Og August & Eira. ❤️❤️

 2. Så utrolig flott gjort av de og forstår at du ble rørt! Hehe jeg blir jo rørt av å lese om det 😉 Ekstra hyggelig vil jeg tro det er for Linda når du viser at du setter så pris på den fine omtanken 🙂

  1. onskemamma

   Veldig koselig og omtenksom gave Anita. ❤️

 3. Så vakker og omtenksom gave!
  Jeg håper 2016 vil bringe en nydelig liten baby til deg! Vi skal i gang med vårt første ivf forsøk om noen få uker.

  Godt nytt år! Jeg heier på deg!

  1. onskemamma

   Ja, nydelig var det. Og takk for gode ord.
   Så utrolig spenennde med første IVF Hilde. Masse, masse lykke til (og fortell hvordan det går da).

 4. Åhh… Så flott gave <3 gode venner som gir omtenksomme gaver er gull verdt. Nå må det bare gå din vei i 2016! Ønsker deg en flott onsdag, nest siste dagen i 2015! Klem til deg fra meg.

  1. onskemamma

   Ja, det er fint med sånne venner Stine!
   Håper du også får en fin dag i dag.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *