En nyttårsvideohilsen fra meg til deg

Så er det nye året her. Blankt, ubrukt og ukjent venter det. 366 blanke sider ligger foran oss, klare til å fylles med massevis av innhold, for i år er det jo skuddår også.

Ønskemamma har mange, mange tanker ved overgangen til det nye året. De skal jeg dele med deg etter hvert. I dag vil jeg bare si:

Jeg har bare et eneste, inderlig nyttårsønske for dette året. Og jeg tror altså at det er now or never….og never…..det orker jeg ganske enkelt ikke å tenke på. Så Ønskemamma må kaste seg rundt, og gjøre alt som gjøres kan. For hvis livets største ønske skal kunne ha sjanse til å bli innfridd krever det nok gjennomføring av en del nyttårsforsetter samtidig tror jeg, og de – ja, de skal jeg kanskje drodle ned på et papir i kveld.

Håper du har hatt en fin start på det nye året. 🌟

11 kommentarer

 1. Kjære ønskemamma!!! Ønsker deg SÅNN et 2016 der ditt store ønske går i oppfyllelse!!! Har gjort sånn inntrykk å følge deg gjennom bloggen- ååååååå!!!! som jeg unner deg å bli mamma dette året!! Ønsker at du skal kjenne på nye krefter, pågangsmot og håp etter opp og nedturene du har hatt ang graviditet og abort. Sånne ting tar på!! Jeg heier på deg!! Varm klem!!

  1. onskemamma

   Ja, sånne ting tar virkelig på Janne. Håper veldig på at 2016 skal bli et fint år, og ende på en bedr måte enn 2015 gjorde. Tusen takk for gode tanker – det varmer. ❤️

 2. Kjære Ønskemamma riktig godt nytt år!!! Det ble felt noen tårer i natt for deg, meg og alle de andre prøverne❤️ Vi som av ulike årsaker ikke fikk innfridd vårt høyeste ønske i 2015. Noen av oss prøver å møte 2016 med et ukuelig mot om at nå, i år det er da det skal skje. Noen av oss vet at vi muligens bare har en sjanse til, noen vet at sjansene er oppbrukt og noen har allerede startet ny prosess, jeg sender ❤️ til oss alle. Takk for at du setter ord på det så mange av oss føler. Og ja, la oss bestemme oss for at 2016 skal bli et satans bra år, det er nå det skjer! Klem til alle mine medprøvere❤️

  1. onskemamma

   Ja, sånn er det Miss A. Vi er mange som går inn i dette året med noen hjertebiter som mangler. Håper vi får sopt med oss noen av dem i det nye året, og at de små sjansene som er klinker til med en innertier! For DET trenger vi. ❤️

 3. Riktig godt nytt år, Tina! Ja,nå er det blitt 2016 som skal bli året ting skjer <3 mange tanker i hodet nå her iallefall. Litt sånn som du sier… Det er nå det må skje om der skal skje…! Klem fra Stine

  1. onskemamma

   Ja, det er now or never……
   Skummel tanke. Alle fingre krysses. Kjempehardt!

 4. Skulle ønske det var noe jeg kunne bidra med for at ditt ønske for 2016 skal gå i oppfyllelse !!
  Sender all min energi og god tanker din vei ❤️ Og krysser alt jeg har av fingre og tær ❤️

  1. onskemamma

   Fingerkryssing og gode tanker er fine bidrag An. Takk!

 5. Tipser deg om lavkarbogrupper på fb, «lavkarbogruppen lukket» syns jeg personlig er best. Masse inspirasjon til retter med svært begrenset karboinnhold og masse erfaringer. Etter min reise på 14 år som barnløs må jeg bare fronte det å gi kroppen en pause fra karbohydrater, slik at bukspyttkjertelen vår kan jobbe med hormonproduksjon opp mot kjønnshormoner i stedet for å måtte bruke energi på å pompe ut insulin til menneskepåførte karbohydratangrep, slik at kroppen har mer enn nok med å produsere insulin, enn å konsentrere seg om andre ting. Var i alle fall dette som var løsningen for meg, vel verdt ett forsøk.

  Så du forresten dette som sto i media om prøverør og sykehusklovner? Ett forsøkt som var gjort.

  1. onskemamma

   Ja, lavkarbo tror jeg på. Eller smartkarbo. Brukte det før begge graviditetene faktisk, og skal kaste meg rundt igjen nå som er er nytt år, men den gruppa har jeg ikke hørt om. Takk for tips, skal se om jeg kan bli medlem der.
   Prøverør og sykehusklovner har jeg heller ikke hørt om. Hva gikk det ut på?

 6. Hei igjen:-) må innrømme jeg tenkte mitt når jeg leste dette, men skal være seriøs forskning…

  http://forskning.no/medisinske-metoder-svangerskap/2011/01/lettere-gravid-med-klovn

  Og klart logikken er der, vi har alle hørt om de som ble gravide etter de feks gav opp.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *