Ni uker

Lørdag den 12.mars var Ønskemamma helt frisk, før hun plutselig – bare i løpet av en halvtime – ble helt syk en lørdags ettermiddag. Så syk at det gikk mange timer før jeg klarte å få sendt en sms. Denne lørdagskvelden i mai, i dag altså,  har det gått akkurat ni uker. Jammen har det gått ni uker.

Aldri i livet har jeg vært så syk så lenge. Et par dager tenkte jeg at nå kan det hende kroppen min ikke tåler det. I den tedje runden med feber i 40 grader tenkte jeg at det er ikke gitt at dette går bra. Heldigvis tålte kroppen det.

Ni uker er lenge i en mammaprøvers perspektiv, men heldigvis kort i et livsperspektiv. Når det har gått 10 uker, eller nei….11 uker og antibiokabehandlingen (som da har vart sammenhengende siden 12. mars) endelig er over, da satser jeg på å være helt frisk og klar for alt.

Medisiner antibiotika

Og nå kjenner jeg at jeg gleder meg til cirka alt også, av både jobb, fritid, det å faktisk kunne skille mellom jobb og fritid igjen, jeg gleder meg til å være ute, til å gå turer….ja, jeg gleder meg til det friske livet fortsetter ganske enkelt.

Og tenker at jeg er innmari heldig som kan glede meg til det.

Jeg kjenner flere som ikke er like heldige som meg – flere som nettopp har fått veldig dårlige beskjeder om egen helse. En klarere utløpsdato for livet.

I kveld sender jeg dem en varm tanke.

Ønskemammahjerte

Livet er et usikkert prosjekt – for oss alle. Ta godt vare på hverandre.

8 kommentarer

 1. Hei,
  Jeg vil bare si at med så mye antibiotika så håper jeg du får i deg probiotika også? I og med at antibiotika forstyrrer bakteriebalansen i tarmen, og det kan igjen gi en hel del trøbbel. Viktig å ha en god bakteriesammensetning når du prøver å bli gravid. Masse lykke til!

  1. onskemamma

   Veldig godt innspill Ane. Antibiotika dreper jo både det ene og det andre. Jeg tar probiotika også, men tror kanskje jeg burde øke dosen på det. Takk for på påminnelsen!

 2. Så fint skrevet ❤️
  Livet er virkelig et usikkert prosjekt .

  1. onskemamma

   Ja, det er det An. ❤️
   Vi må ta vare på dagene.

 3. Og vi er heldige som har fått livet 🙂 Vi må bare forvalte det på best mulig måte <3 Klem til deg og håper du nå er frisk straks :))

  1. onskemamma

   Ja, tenk så heldige vi er Jorun!

 4. Enig med Ane! Pøs på med probiotika for å unngå irritabel tarm og det som verre er!:)

  God lørdagskveld og nyt at du forhåpentligvis er på siste uka med elendigheten:))

  1. onskemamma

   Skal bli mE! Skriver et nytt glass på handlelisten min for i morgen. Enn så lenge er det i grunn det eneste som står på handlelisten for i morgen. Probiotika. Også trenger jeg….la meg tenke…blomkål og hvitløk tror jeg. Pøser på med hvitløk også. Skader ikke så lenge jeg er hjemme alene. Hehe! Ha en finfin søndag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *