SD 21: Rugemamma!

Det er SD21, og dagen etter innsett. Ønskemamma har tilbragt denne siste helgen i juli i Skien, der jeg blant annet møtte denne (sinna) svanen. Liker det nye kameraet mitt altså – det gjør jeg.

Svane

Så Ønskemamma har vært i Skien, men historiemessig er vi på dagen etter innsett. SD21 altså. Da var det også søndag, jeg var hjemme hos meg selv og tok livet med ro. Ruslet en tur og snakket lenge i telefonen med en annen Danmarksfarer. Hun som får tvillinger – veldig, veldig snart. Neste uke gjetter jeg. Utrolig spennende! Det skal jeg fortelle deg om en annen dag.

Men nå til historien. For der er Ønskemamma det som i prøvemiøjøet kalles Rugemamma. En som ruger på et dyrebart embryo, og bare kan håpe på det beste.

Blastocyst

I Danmark leide jeg forresten et rom via AirBnB. Supre saker! Billig, bra og hyggelig for en sosial sjel. Leiligheten lå bare en kilometer fra Maigaard, og jeg har bodd der en gang tidligere. Utsikten fra det store og luftige rommet så slik ut.

Airbnb Aarhus

Fint, ikke sant? Danskene har rett. Det er ganske deilig å være norsk i Danmark. Selv om det bare ble en svipptur denne gangen. Får ta det igjen senere – helst med barnevogn.

La oss inderlig håpe det blir deilig å være norsk i Norge også…

I rugeperioden skjedde det spenennde saker. Hvordan det har vært så langt, det får du vite om du henger på videre neste uke.

Ønsker deg en fin søndagskveld!

4 kommentarer

 1. Håpe, håpe at dette har gått din vei ! Dette er alt for spennende!!

 2. Prøverørsmamma

  Ligg mye på sofaen og ha en pute på magen. Det var det jeg fikk råd om, og resultatet ligger nå og sover søtt 🙂

 3. Monicafo

  Snus på babyer!

  1. onskemamma

   Yepp, alle jeg kan Monicafo!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *