SD22: TTWW!

Det har juli passert, og den første mandagen i august er her. Det er andre dagen etter innsett av lille blastocyst. Om ikke veldig lenge har vi svaret. Gikk dette, eller gikk det ikke?

TTWW kalles venteperioden frem til graviditetstesten.

The Terrible Two Week Wait.

Yepp, terrible it is. Godt jeg har litt å være opptatt av.

Og…siden lille blastocyst allerede var fem dager gammel ved innsett går det faktisk ikke to uker før vi vet svaret. I følge Maigaard kan man teste allerede etter 11 dager. På SD31 altså.

Og siden Ønskemamma i virkeligheten ligger litt foran deg i løypa er det faktisk mindre enn 11 dager til vi vet hvordan det gikk – i dette aller, aller siste prøverørsforsøket. Oioioi!

På SD22 er følelsen god. Det føles litt som rett før menstuasjonen. Og siden den er ganske langt unna tenker Ønskemamma at kanskje, kanskje fester det seg…? Det vet vi om ikke alt for lenge. Jo, det føles alt for lenge….men snart skal vi spole litt igjen. Det skal vi.

30 kommentarer

 1. Aaaa dette er nervepirrende!!!

  1. onskemamma

   Veldig!

 2. Dette er såå spennende. Takk for at du deler. Håper virkelig dette går veien <3 Hele veien 🙂 Mange gode tanker og klemmer fra meg 🙂

  1. onskemamma

   Takk Jorun!

 3. Spole >>>>>
  Alt for nervepirrende!!!

  1. onskemamma

   Spoling kommer Julie! :o)

 4. Rita ☺

  Jeg holder ikke ut! Dette er så spennende!!!!

  1. onskemamma

   I know Rita!

 5. Såååå spennende!
  Her sitter jeg, et par uker etter positiv test, og har lyst til å skrike det ut til hele verden 🙂 Håper det snart gjelder deg også!

  1. onskemamma

   Å, så fantatisk Anne! Gratulerer.

 6. Nervepirrende!! Krysser det som kan krysses, Tina! ❤️

  1. onskemamma

   Fine Anne – takk! ❤️

 7. Camilla

  Veldig spennende! Og jeg liker måten du tar oss med på reisen. Det er helt greit å henge litt etter. For du gir så fine hint til hvor du er. Ønsker deg gode dager, raske dager og rolige dager. 🙂

  1. onskemamma

   Tusen takk Camilla.
   Så koselig sagt!

 8. Du er så nære så nære. Krysser alt jeg har. Denne ventetida er et mareritt. Tida går så sakte fram til man vet..Alle disse milepælene. Du har kommet langt allerede. Unner deg å få oppleve drømmen din ❤ jeg har en god følelse for dette forsøket.

  1. onskemamma

   Ja, gubban så sakte den TTWW-tida går.
   Aaaaalt for sakte.

 9. Kjære deg som er midt oppi disse marerittukene❤️Føler sånn m deg og jeg får tilbake så mange minner fra alle de gangene d gjaldt meg. Åååå!!!! som jeg føler med deg!!! Husker jeg var ofte livredd for å gå på do…satt lenge før jeg tørte se
  på dopapiret..sorry, ble kansje litt privat.. Åååå!!! så sterkt jeg ønsker for deg!!

  1. onskemamma

   Ja, akkurat sånn er det Janne!

 10. Kathrine

  Jeg ønsker, ønsker, ønsker, håper, håper og håper, krysser alt som krysses kan mens jeg kryper intill den ene datterdiamanten min. Den andre datterdiamanten deler et annet rom med pappaen sin. Sånn er det når man har to små datterdiamanter som av og til bøller litt . I natt skal vi tenke gode tanker og forsøke å sende litt hell og lykke i din retning også. For man leser ønskenammas blogg selv om man er på ferie og egentlig burde lagt bort mobilen. Men i nattemørket må man bare følge denne spennende reisen. Ønsker deg en god natt, måtte lykken stå deg bi denne gangen!

  1. onskemamma

   Så fint å tenke på to datterdiamanter som sover søtt, og en mamma som snikleser Ønskemammabloggen i mørket. Takk Kathrine! ❤️

 11. Krysser fingrene for deg! Håper alt går bra

  1. onskemamma

   Fingers crossed!

 12. Aaaah bloggen er ennå på sd22, mens du har kanskje allerede begynt å teste… håper du har noen gode folk rundt å støtte deg offline disse dagene rundt testdagen, uavhengig av resultatet av testen… forstår godt at du holder internett litt etter i oppdateringene!

  1. onskemamma

   Ja, gode folk er utrolig viktig i en sånn prosess Nina. Jeg er heldig som kjenner noen av dem. Og i dag ble det plutselig SD25 gitt!

 13. Solveig

  Krysse allt eg har for at detta går din vei!

  1. onskemamma

   Håper hardt på den Solveig!

 14. Krysser alle fingre og tær for deg Tina!

  1. onskemamma

   Takk Helen!

 15. Benedicte

  Oioioi, så utrolig spennende Krysser alt som kan krysses for at dette går veien for deg nå
  Masse lykke til, du fortjener at det endelig skal gå veien din

  1. onskemamma

   Tusen takk Benedicte!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *