Sånn er det

I går var det tid for å spole, og vi tok med oss SD23, 24 og 25 i et jafs. Også fine Alf da.

Selv om vi spoler går tida veldig langsomt, gjør den ikke? Alt, alt for langsomt. Og sånn er det. Ventetida er ganske enkelt litt grusom. Det er derfor denne tida kalles TTWW – the Terrible Two Week Wait.

I dag spoler vi videre, og det er SD 26 og 27 i historien. Det skjer ganske enkelt ikke noen verdens ting disse dagene. Eller, det gjør det jo, for det skjer helt sånne vanlige hverdagsting fra morgen til kveld. Samtidig ingen ting. Alt er bare venting.

Klokka har stoppa. Sekundviseren har i beste fall fått dropfot og minuttviseren har gått ut i lang sommerferie. Sånn føles det, i TTWW – både for dere og for Ønskemamma.

Dette sier Gunhild:

Vente

Herlig og godt beskrevet. For sånn er det. Og det er ikke noe annet å få gjort enn å vente. Og tenk at dere venter bare halve tiden, og ikke egentlig lurer på om dere blir gravide med deres livs siste egg. Hehe! Da kan dere bare tenke dere hvordan det er å være inni den kroppen som venter på ekte – eller inni det hodet heter det kanskje.

I morgen er det SD28…og litt til…og på SD28, eller åtte dager etter innsett altså, da begynte Ønskemamma å teste. For tidlig selvsagt, men det er bare aaaaalt for lenge å vente.

Så i morgen: første testing!

20 kommentarer

 1. Den digitale testen var mer følsom enn strimlene så tidlig.

 2. Rita ☺

  Altså, jeg tar meg selv i å slutte å puste mens jeg leser innleggene dine! Så. Spennende!

 3. Enig med Rita her ;-))
  Krysser alt jeg har for deg !!!!

 4. Hei! Jeg har vært gjennom dager som ligner på dine. Skulle ønske jeg hadde din blogg å vise mine venner og familie på den tiden! Du skriver godt, på en måte som opplyser om fakta, men ikke minst følelser! Det er Veldig vanskelig å forstå uten å ha vært gjennom det selv, og det er nok vanskelig å forstå at når man prøver å trøste så gjør man noen ganger vondt verre istedenfor. Takk for ditt bidrag til åpenhet rundt et sårt tema! Jeg ønsker deg det aller beste, stå på!!!

  1. onskemamma

   Tusen takk for fine ord Silje. ❤️
   Det er ikke for sent å lære nye ting tenker jeg, så kanskje kan noen av de du hadde rundt det lære noe om prosessen du var i – selv i ettertid?

 5. Håper det går bra! Veldig spennende

 6. Ninjaliini

  Så spännande!! Hoppas att allting gå bra! Fingers crossed ❤️

 7. Alle vi som har hatt forsøk vet å grusomt sakte denne tida går..eller ikke går. Tida står jo stille i denne perioden. Men plutselig så er testdagen der. Da får man virkelig testa hvor sterkt hjertet er! He he Lykke til med testen. Jeg har trua ❤

  1. onskemamma

   Ja, de er laaaaange disse dagene.

   1. Men etter positiv test, så er det 12 lange uker å vente før du er «sikker» og så er det ca 6 mnd til med uendelig venting, for det er veldig mye rart og skummelt som kan skje i magen selv etter 12 uker… Og når han/hun kommer ut, ja da kan jo hva som helst skje… Det å få/prøve på barn gjør oss så utrolig sårbare.. Og der blir mange mange bekymringer… Men mye gleder også da selvfølgelig…. 😉

 8. Følger med på ferden til deg og «bitte bitte lille». Tid EE relativt og denne gangen kjennes tiden laaang.

 9. Ann-Karin

  Krysser alt som krysses kan!

 10. Like før jeg begynner å teste selv! Er jo altfor spennende dette her Hva med et tidlig innlegg i morgen? Så slipper vi som venter, å vente så lenge, på neste innlegg☺️

  1. onskemamma

   For meg er blogging bare en liten hobby ved siden av jobb, så innlegg pleier å ramle ut på tider når jeg ikke er på jobb. :o)

 11. Gledergledergleder meg til fortsettelsen 🙂 Husker godt min egen testing og påfølgende studier av testen i ulike lyssettinger. Var det en skygge jeg så eller ser jeg syner? Det er morsomt å tenke tilbake på, men der og da var det blodalvorlig..

 12. Prøverørsmamma

  His meg var strimlene positive og den digitale negativ. Så ble kjempe skuffet uten grunn 🙂 Kanskje lurt å prøve begge 😉

 13. Jeg krysser ALT jeg har!!
  Klem fra prøverørsmamma ❤

 14. Såååååå spennende…..føler jeg kjenner deg, liksom. Er noe der når en har vært oppi prøverørsstyret selv. Jeg var helt vrak mot slutten av venteukene. På testdagen (og de var d en del av) tok jeg testen og la den i en skuff. Sto lenge før jeg orket se resultatet. Gravid/ikke gravid….her har en ingen kontroll, gitt… Jeg har aldri vært så svak, redd, osv osv som i mine prøverørsprosesser, men jeg er definitivt et enda sterkere menneske i dag. Jeg heier på deg og støtter deg❤️

 15. Krysser alt jeg så inderlig for deg

 16. Prøverørsmamma

  Nå er jeg så spent på dine vegne at jeg biter av meg neglene snart! Må stadig logge meg inn for å sjekke siden din… Jeg skal snart ha prøverør selv (hatt et før som ble en gutt) så kjenner på følelsen din. Ønsker deg alt vel og lykke til!!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *