Babystøv over alt

Det er helg, og tid til et helgebesøk hos en venninne på Hønefoss. I Hundremeterskogen bor de – det er favorittgata mi. Superkoselig navn.

Hun og mannen har akkurat blitt foreldre til under nummer to. Fra før har de Oliva, som snart fyller tre år, og nå ble lillebror Melvin født. Ønskemamma synes de har så fine navn. Oliva og Melvin. Gjetter at storesøster skal lære ham et triks eller to etter hvert.

Melvin

Se på han da. Aaaaaaw! ❤️ Han er akkurat så perfekt som et nytt lite menneske kan bli. Og akkurat så søvnig. Ønskemamma fikk låne ham – lenge. Og jeg passet selvsagt på å snuse i meg et lass av babystøv fra et barnehode.

Melvin og Ønskemamma

Koselig var det. Veldig koselig.

Nå er familien komplett. To voksne, to barn, tre hunder og en kanin. Åtte føtter og 16 poter fyller huset med liv og lyder. Kan man bedre ha det?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *