Cafébesøk og fertilitetssnakk

Ny helg, og ny tid til å være litt sosial. Nå ble det tid for et lite cafébesøk. Med en av dere som ofte leser Ønskemammabloggen faktisk. Vi har møttes før, og siden det var veldig koselig møttes vi igjen nå. På Ringerike, der denne damen bor.

Fengselet het stedet, men det var lite som minnet om et fengsel der. Det var lun atmosfære og fin meny. Veldig fin. Ønskemamma hadde i grunn bare tenkt seg en kaffe, mens selskapet mitt valgte seg en dessert. Lekker, ikke sant?

Ønskemamma måtte smake bitte litt – akkurat så mye som gikk i en liten dessertskje. Det tror jeg var passe mange kalorier for meg. 😊

Dessert

Så spiste og drakk vi mens vi skravlet om løst og fast – lenge. Vi snakket om barn, oppvekst, etikk, bruk av sæddonor, eggdonasjon, adopsjon, det å lete etter en forelder, forhold eller manglende forhold til halvsøsken, det å lure på hvordan man hadde det som baby og mere til. Det var så fint! Jeg elsker lange tanker og kloke mennesker. I dag møtte jeg et.

Café

I kveld er jeg takknemlig for at det finnes så mange fine folk der ute. Takk Liv, du gjorde uka bedre.

6 kommentarer

 1. Åååå-den samtalen skulle jeg gjerne deltatt i kjenner jeg!❤️

  1. onskemamma

   Jaaaaa! Der skulle du ha vørri Jannorama.
   Men jeg er jo åpen for kaffe (latte) så mange dager…

 2. Hei Tina som du vet , sliter jeg med å få frem kommentarene mine . Får du denne ? Liv

  1. onskemamma

   Ja, denne kom frem Liv. :o)

 3. Ville bare takke for veldig hyggelig kommentar ❤ . Som du vet , veldig fin kveld for meg og . Liv

  1. onskemamma

   DER kom kommentarene dine Liv.
   Av en eller annen merkelig grunn hadde de lagt seg i spam, sammen med 70 meldinher som faktisk VAR spam. Håper ikke det skjer igjen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *