Luke30: Halvveis til 34

Her i luke 30 har det blitt uke 17 av graviditeten. Herrejemini! Det har det faktisk. Dette er dermed den siste ukesoppdateringen før vi er i sanntid i morgen.

Dagene snegler seg av sted mot den ordinære ultralyden, som er i uke 18+litt. Den er ikke langt unna nå, men det kjennes likevel lenge til. Den ultralyden er jeg veldig spent på. Om uke 17 sier appen Pregnancy+ dette:

Foster uke 17

17 uker. Det er halvveis til 34. Da Marit var innlagt i graviditeten med sine tvillinger sa Rikshospitalet at de håpet de holdt seg inne til uke 34, for etter deg var alt tryggere (selv om de redder barn langt tidligere). Nå er Ønskeamamma halvveis dit. Tvillingjentene til Marit ble forresten i magehuset helt frem til uke 38, og ble født store og friske.

Ønskemamma Emma Marie

Halvveis til 34 altså. Går alt som det skal er Prinsesse A et halvt år gammel neste jul, og gulper ned Ønskemammas julekjole. Det vil være den mest kjærkomne grisingen av alle!

I morgen er vi helt i rute dere. Et nytt år står og venter rundt hjørnet. Måtte det bli et fint år for oss alle.

11 kommentarer

 1. Så fint å høre at du har kommet så langt Jeg håper snart dramatikken avtar og at du bare kan glede deg

 2. Å så spennendes å følge deg nå❤️❤️❤️ Ha en kjempefin lille myttårsaften❤️❤️

 3. ❤ fantastisk! Håper på en flott ultralyd for deg på nyåret!

 4. Cathrine Pedersen

  Ååå så bra! Skjønner du ikke tør å slappe av ennå, det gjorde ikke jeg heller med to risikosvangerskap, men du er over de mest usikre mnd! Krysser alt jeg har! Godt nytt år! ❤

 5. Jeg blir rørt hver gang jeg leser her inne, det er deg så vel undt å komme i mål nå ❤️

 6. Høyres ut så du følger så og si samme løp som meg i graviditeten <3 fantastisk tid å få barn på om et halvt års tid ☺ masse masse lykke til videre, heia alt eg kan

 7. Jeg for min del slappet ikke av før i uke 24 hvor sjansene for å overleve ved prematurfødsel er større, og pustet ikke lettet ut før babyen var ute. Dette gikk dessverre ut over min evne til å glede meg over svangerskapet da jeg konstant var redd for å miste babyen min. Ikke noe godt, men det var vel kanskje mitt forsvar i tilfelle noe gikk galt.
  Håper at du klarer å glede deg tross utfordringene du har hatt!

 8. Halldis

  Jeg har så trua, men skjønner veldig godt at det er vanskelig å senke skuldrene. Godt, og viktig, med slike små milepæler man kan krysse ut. Junibarn er sterke helt fra de er unnfanget. Ønsker deg en fin feiring av det nye året i morgen, året som vil gi deg den største gaven og oppfylle drømmer.

 9. Luckymama

  Elsker farten på det svangerskapet her! Haha! Veldig glad på dine vegne ❤️

 10. Tvillingmamma

  Dette er gøy! Jeg har nettopp begynt å lese bloggen din og vi er jaggu ganske nøyaktig like langt på vei i svangerskapet. Sprøtt å tenke på at i dag er jeg halvveis til 34. Storebror ble født i uke 34. Frisk som en fisk både med en gang og nå, 8,5 mnd senere.

  Jeg vet ikke om dette egentlig går an å si her inne uten å være ekkel og usympatisk, men gjør det likevel…. vi venter tvillinger denne gangen, og svangerskapet var ikke planlagt. Det blir tre barn på omtrent et år, og vi har ikke jublet og ikke vært glad, men du og bloggen din setter ting i perspektiv. Nå kan vi jo sammen glede oss til ultralyd. Vi skal 11 januar 🙂 kjenner jeg gleder meg til å se nurkene, og har en veldig god følelse for deg!

 11. Det har vært veldig fint å følge deg i jula:-) kanskje kjenner du at ungen rører på seg nå, håper vi får mange oppdateringer på d etterhvert. Syns d var så kos da jeg var gravid, savner d litt egentlig:-)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *