Når dagen starter med fine tårer

Klokka 07:00 gikk Ønskemamma ut i vintermørket og tåka med trøtte øyne. Stolpret meg over en isete gårdsplass som er 97-åring, kom meg helskinnet inn i bilen og kjørte til jobb. Hverdag. Vinterhverdag.

Men vel fremme på jobb var det ikke noe hverdagslig syn som møtte meg. På kontorpulten sto nemlig denne flotte posen og blomstret for seg selv.

Gavepose

«Til Tinas datter – Prinsesse A» sto det på den. Tinas datter….tenk det. Aaaaaw! Tårene rant jo allerede før jeg åpnet posen. ❤

Bak silkepapir befant det seg en lekker ullkjole med lue! Prinsesse A sin første skikkelige kjole. Smelt!

Kjole

Den kom fra en fantastisk kollega. Ei som har vært klok nok til å få barn mer enn 10 år tidligere enn meg. Det snakket vi en del om da hun giftet seg. De ønsket seg flere barn. Kjør på – fort! – sa Ønskemamma da. For når man nærmer seg de 30 og ønsker seg flere barn vet man neimen ikke hvor mye tid man har på å oppfylle familiedrømmen.

Og sånn ble det. Nå har de en vakker sønn, som forhåpentligvis blir storebror etter hvert. Han skal nok Prinsesse A se opp til når de møtes tenker jeg. Stor, kjekk gutt blir han da,

For en fin start på dagen. Ble forresten like glad da jeg kom hjem og pakket opp posen en gang til. Jeg kjenner fine folk. Ikke på grunn av gavene – men på grunn av omtanken. Det varmer, og det er jeg så takknemlig for!

6 kommentarer

 1. Ragnhild

  Så hyggelig overraskelse å få!:) Synes det er så koselig å følge deg og ferden din. Det beviser så godt at hardt arbeid og stor egeninnsats kan føre til at man får det man ønsker seg aller mest<3 Ha en fin uke videre!:)

  1. onskemamma

   Formen koselig melding. Takk Ragnhild!

 2. Martine

  Hei Ønskemamma!
  Takk for en herlig blogg. Jeg sjekker den hver dag for å se det har kommet noe nytt fra prinsesse A og ønskemamma.

  Jeg ble henvis til deg da jeg kom med et spørmål om AMHverdier. Du skulle nemlig vite litt om dette har jeg hørt. Og jeg klarer ikke finne ut av det selv. Kan du hjelpe?
  Jeg er 29 og har en AMHverdi på 13.6. Hva betyr egentlig det i praksis for meg? Hvor «dårlig/god» tid har jeg? hmmm

  1. onskemamma

   Hei Martine!
   Så koselig. 13,6 er en fin AMH-verdi. Du kan lese dette eldgamle blogginnlegget om du vil:
   http://onskemamma.blogspot.no/2014/02/amhvafornoe.html
   Jeg tror nok inhen kan si deg hvor god tid du har, og AMH alene sier det i alle fall ikke. Du må ta alle andre relevante blodprøver også (en gynekolog hjelper deg), se på faktisk antall antrale folikler etc. Min innstilling er nok: vent så kort som over hodet mulig. Masse lykke til!

 3. Så kjekt! Den kjolen har jeg kjøpt i hele tre ulike størrelser her! Den er så god i bhg. Har kjøpt krager på nettsiden barnigjen.no. Nydelig til den kjolen, (sydd i libertystoff). Så fin og god til både hverdag og fest!

  1. onskemamma

   Å, så stas! Ja den får vi nok brukt mye. Får an kjøpt løse kraver ja? Alt jeg ikke vet altså.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *