Love from over there

For mange år siden reiste Ønskemamma et år med gruppen Up With People. 160 unge mennesker, et år, en musical og mye veldedig arbeid. Her er gruppen vår, Cast C93, samlet på scenen vi pakket opp og ned hele året.

Up with people

Et år jeg aldri ville vært foruten. Flere av disse jeg reiste sammen med har jeg kontakt med enda. Her har jeg sneket meg inn som linselus i hjørnet, med nye venner fra USA, Russland, Nederland, Tyskland og Japan.

UWP up with people

På et år bodde vi hos cirka 100 familier! Det var veldig lærerikt. Blant annet fikk jeg erfare de store kulturforskjellene som finnes innad i USA, der vi var innom 11 delstater. Vi bodde 2-3 dager hos de fleste. De første seks ukene bodde vi dog hos samme familie i Colorado, Denver – vår aller første vertsfamilie. Seks uker – det var tiden det tok å øve inn en musical. Jeg var heldig å havne hos en super vertsmor – Sherill. Jeg var, sammen med Christine fra USA, hennes første vertsbarn. Siden har hun hatt mange Uppiebarn. Og hun glemmer hos ikke.

Sommeren for noen år siden besøkte jeg henne faktisk igjen, da det var 20-årsjubileum fra året da vi dro. Det var så fint! Det er merkelig hvor mye tid som kan ha gått mellom to møter – og så kjennes alt nesten helt likt ut. Det med aldring er veldig vanskelig å forstå seg på synes jeg.

Sherrill følger bloggen litt – den kan jo oversettes på den lille blå A-knappen nede i høyre hjørne av skjermen. Nå er hun like henrykt over tanken på lille Prinsesse A som det jeg er. Det syntes i postkassa til Ønskemamma her om dagen. Hun har nemlig bestemt at prinsesse A skal pynte seg til sommeren!

Sherrill babytøy IMG_5246IMG_5247

Aaaaaaw, så koselig å bli tenkt på – selv fra helt «over there». Tusen takk Sherrill!

Denne uka har Ønskemamma allerede vært en tur på Rikshospitalet, og skal dit enda en gang på torsdag. Mer om det senere i uka.

Ønsker deg en finfin kveld!

6 kommentarer

 1. Herlig ❤
  Håper ellers alt er bra med prinsessa!

  1. onskemamma

   Prinsesse A er heldig! På torsdag går turen til jordmor. Da håper jeg å få høre henne der inne i magehuset.

 2. Christina

  Dette så utrolig spennende ut, mulig jeg er for gammel for å delta på noe sånt, men leste såvidt på nettsiden at man kan være opp til 29 år. Fant dog ingen info om priser osv. Utrolig kult å reise rundt sånn, og så mange venner man får på veien!

  1. onskemamma

   Ja, det var nok et av livets beste år Christina. Hadde jeg vært ung på nytt hadde jeg nok tatt sikte på å først reise, og så jobbe for den organisasjonen etterpå. Har aldri møtt flere fine, energiske folk på en gang…verken før eller siden. Da jeg reiste var det 18-28 år som var aldersgrense (selv var jeg 20 år), men nå er det nok kanskje opp til 29.

   1. Christina

    Jeg er 25. Hm, må undersøke dette nærmere 🙂

 3. Hei!
  Syns du ikke har forandret deg mye på disse årene 😀 For ett spennende år du måtte ha hatt!

  Så mye fine klær til prinsesse A <3 Jeg trur jeg begynner å våge å kjøpe klær til min lille etter ordinær ultralyd neste uke. Spennende/skummelt/gøy blir det å endelig å komme til OUL.

  Ha ei flott uka!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *