Fra en 7-årings perspektiv

En av dere fine lesere er mamma til en super 7-åring. Mamman har strikket verdens mest fantastiske, rosa heldress til Prinsesse A. Den så du i forrige innlegg, og jeg kan fortelle at den var enda finere i virkeligheten. For nå har jeg vært heldig å møte både hun som strikket dressen og dirigenten for det store englekoret. Det var så koselig. Veldig koselig!

Mer om det senere, men i dag til den kloke 7-åringen Chris. Mens mamman strikket på dressen hadde de denne dialogen hjemme:

Chris barn

Så enkelt kan det være. Barn er de beste!

Kanskje Ønskemamma skal ta seg en prat med Newton?

(Meldingen er selvsagt gjengitt med tillatelse

.)

Ønsker deg en finfin helg i vinterkulda. Ønskemamma begynte på antibiotika nummer tre i går, og håper den fungerer bedre enn de to forrige. Det trengs, for jeg hoster bare enda mer etter de to forrige kurene, og crp-en nekter å flytte seg under 60-tallet. Nå Ery-Max. Måtte det føles bedre på mandag.

14 kommentarer

 1. Herlig 🙂 Barn kan få sagt det! God bedring kjære ønskemamma:)

  1. onskemamma

   Hehe, ja det kan de jammen! :o)

 2. Uff, ennå ikke frisk?? Stakkar, det høres utrolig slitsomt ut. Ta vare på deg selv! Det er uansett veldig kjekt å følge deg, jeg gleder meg sånn på dine vegne! 24 uker and counting!
  PS, etter all antibiotikaen kan det være lurt å bygge opp tarmfloraen igjen, og kjøpe en STERK hestekur på helsekosten. Tarmfloraen er veldig viktig, og lille Prinsesse A får den floraen som du har og en sunn tarm er veldig viktig for de små, og den store! 🙂

  1. onskemamma

   Så sant Linni. Dette er kjempeslitsomt. Må prøve å bygge opp igjen denne stakkars tarmfloraen når antibiotikakuren forhåpentligvis er over.

 3. Fineste kloke prinsen min. Er mange gullkorn fra han om dagen. Blir overrasket over hva han tenker om ting. Hvor gode tanker han har og hvor god forståelse for ting han har i en alder av 7 år. Både han og jeg syntes det var helt supert å treffe deg. Nå gleder han seg bare til at han skal få hilse på prinsesse A❤️❤️❤️
  Chris hilser og sender en klem til Tina❤️❤️❤️

  1. onskemamma

   Ja, jammen er han fin prinsen din. Og god til å bygge!
   7-åringer har mange kloke tanker. Jeg elsket disse. Og Prinsesse A, hun gleder seg til å hilse på, men jeg har sagt hun må vente til høsten.

 4. Huff, du er jammen mye syk! 🙁
  Jeg trodde ikke man burde bruke Ery-Max når man er gravid?
  Uansett, god bedring! 🙂

  1. onskemamma

   Ja, nå har jeg vært syk lenge. Man bruker Ery-Max under graviditet ved behov. Klacid, som har vært til best hjelp tidligere, bruker man derimot ikke. Et lurt sted å sjekke ved usikkerhet rundt legemidler er RELIS – produsentuavhengig legemiddelinformasjon for helsepersonell.
   https://relis.no/Aktuelt/Arkiv/2013/Kan_gravide_kvinner_fa_erytromycin/

 5. Har de sjekket deg for kikhoste? Det har gått veldig mye av det i vinter, og det må man visst sjekke spesifikt for for å oppdage. Uansett hva det er, masse god bedring! Nå er det nok sykdom synes jeg<3

  1. onskemamma

   Uff ja Tuva, mer enn nok sykdom for mange år. Det går en del kikhoste, men dette er lungebetennelse. Det vet vi. Nå gjelder det bare å finne ut hvordan jeg kan bli kvitt den også.

 6. Kjære deg! Jeg beundrer ditt mot og din styrke…måtte du snart bli frisk!
  Jeg er muligens gravid, klarer ikke tro at det er sant…oppdaget ved ren tilfeldighet. Tørr ikke glede meg…for vet at jeg pga høy alder vil ha et risikosvangerskap om det nå skulle være en graviditet og ikke blæremorula/trofoblastsykdom(tenker selvfølgelig på værste senario..greit å forberede seg )….og i dag begynte jeg å blø :,,( Så i morgen bærer det avsted til gynekolog.Lurte på hvor mye pregnyl du tok når du hadde blødning og over hvor mange dager du tok. Håper du har anldening å svare meg…..da hadde jeg blitt glad! Hmmm kjenner hvirkelig hvordan du har måttet ha det…. her jeg sitter mutters alene og venter på tiden skal bli gynekologtime.Klem M

  1. onskemamma

   Uff, det var ikke noe godt M.
   Jeg tok en hel Pregnyl ved blødning, og økte dosen med progesteronstøtte men bare en gynekolog som kjenner deg kan svare på hva som blir rett regime for deg. Krysser finhre og ønsker deg alt deg beste.

   1. Takk så masse, fine du! Nå må du hoppe i seng og ta vare på deg selv og prinsessa A 😉

   2. onskemamma

    Hoster hele natten, så gruer meg til å legge meg ganske enkelt. Alle fingre krysses for deg og frøet.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *