Romeo på bæretreff

Fredag. Ønskemmama har vært til ny kontroll på Rikshospitalet. For første gang ser blodtrykket dessverre ut til å være på vei oppover, så nå blir det litt ekstra spennende på neste kontroll – som blir allerde neste onsdag. Krysser fingre for at det ikke stiger videre. Vil gjerne at prinsesse A skal få bo i magehuset noen uker til. Det er enda mer enn fem uker til termin.

I morgen skal du få se barnevogna (hurra!), men i dag til bæretreff. Romeo har nemlig endelig kommet seg en tur ut av lekegrinda. Han var så heldig at han til og med fikk kjøre bil – helt til Vestfold. Der var han med med noen flotte medlemmer av Facebookgruppa «Bæreglede i Vestfold» på bæretreff. Et treff for damer med unger i bæresjal egentlig.

Ønskemamma håper å kunne lære seg sjalbæring etter hvert, og siden jeg kjente ei som skulle på treffet spurte jeg om jeg kunne få være med selv om ungen min foreløpig er en standinunge med horn, store tenner og hengende tunge. Det kunne jeg.

Så jeg pakket Caboo og Moby bæresjal i veska, satt Romeo i bilen (han insisterte på å få sitte i forsetet til tross for korte bein)  og satt kursen mot Vestfold. Nå husker jeg neimen ikke hvor mange vi var, for folk var litt ut og inn…men….tja…noe sånt som åtte voksne og 10 barn tenker jeg. Og masse lekre bæresjal. La min elsk på dette, som er mammaene hadde med seg. Kjempelekkert:

Romeo hadde jo egentlig en jobb å gjøre – å teste bæring med Ønskemamma med læring fra de andre damene. Det viste seg imidlertid at Romeo var en populær kar blant gutter i 3-4-årsalderen. Han forsvant dermed i vilter lek med barna så fort vi var innafor dørene….og det ville han visst holde på med lenge. Hele tida egentlig.

Jaja, jeg fikk låne et helt ekte barn i stedet så det løste seg fint.

En fin måte å bære på. Klarer jeg å få dreisen på dette på egenhånd tro? Det lurer jeg på. I alle fall vil jeg gjerne prøve.

Og Romeo….han lå utslitt og tok seg en hvil under en ovn når vi skulle hjem. Vi var like fornøyde med dagen begge to tror jeg.

På neste bæretreff skal Prinsesse A være med. De får bli til høsten en gang det da tenker jeg. Det gleder jeg meg til!

I morgen er en ny svangerskapsuke fullgått. Da skal du få se akkurat hvor blid Ønskemamma ble ved innkjøp av barnevognen som endelig har kommet i hus. Staseligere enn stas altså!

7 kommentarer

 1. Så flott med bæretreff! Du får helt sikkert til bæring, det er et spørsmål om trening. Kjempelurt å dra på bæretreff, og det er også lurt å se videoer på YouTube (anbefaler Wrap you in love). Da får du lært litt basics ved stramming, sete etc, og det blir lettere å se selv hva man gjør feil (sjal opp foran et speil!).

  1. onskemamma

   Wrap you in love høres ut som et veldig godt tips. Takk!

 2. Cecilie

  Jeg fikk aldri dreisen på sjalet, men kjøpte en Manduca bæresele til å gå i fjellet og skogen med, og den er god som gull ellers også.

 3. Tvillingmamma

  Åh, det nærmer seg uansett med stormskritt for deg! Tenk at nå er du og prinsesse A over den magiske grensen for nyfødtintensiv. Jeg sitter her på tredje uken nå, med en gutt som stadig blir større og sterkere til tross for en litt humpete vei og mye sorg og tårer. Regner med å få komme hjem om et par uker. I mellomtiden gleder jeg meg over dine forberedelser og venting 🙂

 4. Gøy at du fikk til å komme på bæretreff!
  Alvefrøet snakker fortsatt om deg og vil møte prinsesse A når hun kommer ut, forhåpentligvis først om noen uker

 5. Åh❤️ Jeg har en…Eh… «liten» samling bæretøy om det er noe du har lyst til å prøve en dag

  1. onskemamma

   JA! Det vil,jeg gjerne Liane. En «liten» samling høres bra ut.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *