Gratulerer med dagen!

Hipp hurra for 17.mai, og gratulerer med dagen til alle dere fine lesere. I år har ikke Ønskemamma et eneste pynteantrekk som passer, og ikke vil jeg kjøpe det så nærme termin heller. Så i dag blir det en ganske upyntet 17.maifeiring. Får ta på 17.maisløyfa og regne den som antrekk :o)

Det får bare være. Vi har fred, frihet og røde jordbær. Det er mer enn nok.

Nystelte undersåtter har jeg også. Gårsdagens luksus. Er heldig å ha en kjempegod fotterapeut bare minutters kjøring hjemmefra. Der er jeg stort sett ikke noe særlig mer enn én gang i året, og det ble i går.

Det beste jeg har gjort på lenge, for nå er det ikke så enkelt å rekke ned selv. Med hovne føtter var stell og massasje vel verdt pengene må jeg si, selv om det fortsatt bare er et eneste par sko som passer. Men neste 17.mai har jeg forhåpentligvis både kjole og sko som passer og ei lita, bunadskledd prinsesse på armen også. For en utrolig koselig tanke!

Det gjør at dagens nasjonaldag føles lysere og lettere enn de forrige, selv om sola uteblir. Her på Bekkestua regner det en tidlig 17.maimorgen. Håper det roer seg før barnetoget, så de minste slipper å bli våte og kalde.

Ønsker deg en finfin nasjonaldag, hvor du enn er.

4 kommentarer

 1. Ja, det er en rørende tanke, og en realitet! Når ønske er så stort, så gjør det noe med en, man klarer kanskje i større grad å sette umåtelig pris på det å få lov til å være mamma. Det har hvertfall jeg kjent på etter at vi fikk barn med hjelp av ivf for snart 4 år siden etter mange års prøving. En kjærlighet så sterk så sterk. Og en glede å følge et lite menneske på sin vei❤️ Nå er hun snart her Gleder meg til å lese fortsettelsen. Stor 17.maiklem til deg

  1. onskemamma

   Ja, håper å bli en av dem som i de fleste stunder setter pris på det å være mamma Line. Spent på fortsettelsen selv – veldig spent!

 2. Frøydis

  Akkurat sånn hadde jeg det for 2 år siden!
  Jeg ventet på min lille prinsesse og 20 mai kom hun
  Kanskje det bare er noen dager til din prinsesse A kommer også
  I dag skal vesla ha på seg bunad,vifte med flagg og rope HURRAAA (på sitt vi riktignok ) på sin 2 nasjonal dag
  Gratulerer med dagen og lykke til med nært forestående fødsel

  1. onskemamma

   Å, så koselig Frøydis!
   20.mai var en fin dato synes jeg. En god til å feire bursdag på.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *