Å holde

Jeg holder din lille, spinkle hånd i min. Hånden med de lange fingrene og de vakre neglene,

Jeg holder ditt myke, sårbare hode i min voksne hånd.

Jeg holder ditt hjerte i mitt. Hele døgnet.

Jeg holder pusten, og tenker at nå kan jeg aldri dø. Jeg må bli 84 år – minst. Se deg bli gift og få barn. Jeg må bli gammel, sånn at jeg kan feire 40-årsdagen din.

For ingen kan holde deg som meg. Ingen kan elske deg som meg. For du har bare én mamma. Det har vi alle. Det gjør dette fantastiske enormt sårbart.

Men hele livet skal jeg holde deg.

Holde av. Holde ut. Holde om.

Jeg lover. ❤️

31 kommentarer

 1. Nydelig ♥️

 2. ❤️❤️❤️❤️❤️

 3. Du stråler av lykke ❤️❤️❤️

 4. Gunn Berit

  Herlig ❤️ Lille prinsesse A ❤️

 5. Så nydelig dere er. Morslykken stråler av deg.
  Nyt hvert øyeblikk. Småbarnstiden går så utrolig fort.

 6. Helt nydelig ❤️ Å hun valgte sin mamma til å være nettopp deg :*

 7. Cathrine Pedersen

  Så vakkert og rørende! Og så nydelig hun er! ❤️

 8. Nyyyydelig. Så fin. Så hyggelig du deler. Tenker på dere .❤❤❤❤❤❤❤❤. Klem Liv

 9. Kan ikke dø – ja, sånn har jeg det også

 10. ❤️❤️

 11. Snufs, så vakkert❤️

 12. Så uendelig vakre ord til jenta di

 13. Vakre ord, fra en vakker mamma til en nyfødt og vakker datter.

 14. Vakkert skrevet, og vakre er dere!! ❤️

 15. Veldig koselig<3

 16. Gratulerer, endelig er hun her! <3 Jenta mi har to mammaer, men ingen pappa 😉

 17. Herlig Tina, hun er nydelig og du stråler i mammarollen.<3 Jeg vil fortelle deg en ting jeg syntes var morsomt, litt spesielt og aller mest veldig rart å tenke på etter fødselen. For se på din lille prinsesse, en sprell levende baby og fullkommen lita jente. Hun er helt ferdig med sine 10 fingre og 10 tær, øyevipper og negler. Og tenk på det, at hun fortsatt kunne ha ligget i magehuset sitt i enda noen uker til! Det er nok kanskje litt spesielt å tenke slik, men også veldig fascinerende?!

 18. Dere er vakre! Gratulerer så mye 🙂

 19. Linn-Christina

  Amelia har virkelig vært heldig med mamma’n sin! Dere to vil få et helt unikt bånd. Dette er deg så vel unt Tina<3

 20. Åh! *snufs* Så vakkert skrevet og så vakre dere er sammen!

 21. Vakkert, både tekst og bilde ❤️❤️

 22. Heldige, heldige prinsesse A. Så ønsket og så elsketBedre kan det ikke bli for en liten nyfødt en

 23. Så fine ord! Ingen tvil om at jenta di har verdens beste mamma! Bare husk at noen barn har to mammaer, og de kan holde av og om like godt, og det kan pappaer også. Ønsker deg alt godt!

  1. onskemamma

   Det kan de selvsagt, men i vår bitte lille familie finnes ikke flere. Det gjør det sårbare enda skjørere.

 24. Lisbeth Persdatter Madsen

  Så vakre ilag ❤❤

 25. Vakre er dere, både liten og stor. Og heldige som har hverandre! Liten familie, stor kjærlighet❤️

 26. Lisbeth

  Det er så rørende å se dere og å lese det du skriver <3 Du er så sterk og samtidig så sårbar. Reisen deres framover blir flott å følge, fantastiske nybakte mamma <3

 27. Inger-Lise

  Så skjønne, og for en perfekt famillie! Det var sånn det var ment å være helt fra starten av. Det skulle være akkurat lille prinsesse A som skulle høre til i hjertet ditt. Der kommer hun til å ha en plass for alltid. Jeg har fulgt deg en god stund gjennom oppturer og nedturer. Det ser ut på bildene som at livet nå er komplett 🙂 Gleder meg til å følge dere videre

 28. Vakkert skrevet, og dine ord er så sanne. Min datter er 22 nå.. flyttet hjemmefra, men fremdeles trenger hun meg. Ikke så ofte som før, men det er like godt hver gang Tiden flyr fort så nyt hver dag. Selv dager som er tunge

 29. Elisabeth

  Kjære Tina!
  Gratulerer så mye! Jeg unner deg dette så veldig! Har fulgt deg siden du startet bloggen og heiet så inderlig på deg på sidelinja. Og nå er du endelig i mål; mamma til ei lita jente- for resten av livet. Måtte felle noen tårer av glede da blogginnlegget om at du var blitt mamma kom. Det er stort; det største i livet. Ønsker dere alt godt denne første strevsomme tida!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *