Uka før – magebilde!

Det var blitt uke 36+0 av graviditeten. Jeg visste nå at prinsessen trolig ville komme til verden ved keisersnitt, og sannsynligvis også raskere enn antatt. Det ga meg sparket i rumpa til å få tatt et magebilde. Eller i grunnen flere.

For plutselig tenkte jeg at en dag vil det være morsomt og koselig for prinsessen å se hvor hun en gang bodde – før hun ble født. Jeg tenkte at jeg kunne jo ta en selfie, men nei…det ville liksom ikke bli bra. Så snublet jeg over en fotodeal på Lets deal, og kjøpte den. Det var fotografering hos Profilfoto i Oslo.

Et eneste bilde ville jeg ha. For jeg tenkte at 36-ukers gravidekroppen full av vann tross alt ikke ser sååå veldig artig ut, sånn at et bilde ville være helt nok. Sånn ble det ikke.

Tok turen til studio på Grefsen, og møtte en skikkelig hyggelig fotograf. Saman het han. Han gjorde det faktisk gøy å ta magebilder, selv for meg som ikke er glad i bilder av meg selv – verken med eller uten gravidemage. Lokalene lå sentralt på Grefsen, med god parkering. Rett ved trikken også for øvrig.

Saman hadde mange gode ideer, humoristisk sans og det tok faktisk ikke så lang tid før jeg glemte at det egentlig var flaut å ta bilder av seg selv og magekula. Det ble lattermildt tatt bilder stående, sittende og liggende – og med flere antrekk.

Kort tid etter timen kom et godt utvalg flygende på mail, og jeg skulle velge dette ene bildet som inngikk i dealen jeg allerede hadde kjøpt. Det viste seg å bli umulig å velge det ene bildet, og jeg endte opp med en pakke på fem bilder i stedet. Forhåpentligvis blir bildene et fint minne for Prinsesse A – fra en tid hun ikke selv kan huske.

Det ene bildet skal du få se i dag:

Herlighet – tenk at dette fine, lille mennesket som sover side ved side med meg nå, som jeg mater, skifte bleier på, bysser og luller har bodd der inne i magehuset. Det er ikke til å tro, men der bodde hun altså, i måned etter måned.

Er så glad jeg svelget en flau kamel og tok turen til Profilfoto for å ta disse bildene. Særlig dyrt var det heller ikke, så det var verdt turen. De andre bildene skal du få se i neste innlegg. Hvis jeg tør :o)

16 kommentarer

 1. Fin mage, flott Mamma

  1. onskemamma

   …og helt suverent mageinnhold ❤️

 2. Kle på deg litt selvtillit, du har ingen kameler du trenger å svelge for dette Sikker på de andre bildene er minst like fine! Ikke mist er det et utrolig hyggelig minne å ha i fremtiden. Mine barn synes det er superstas å se bildene av magen de bodde i, skulle bare ønske jeg hadde tatt fler!
  Nydelig bilde, flott mage, og igjen – gratulerer❤️❤️❤️

  1. onskemamma

   Ja, tenker at deg er stas for barn å se ditt første bosted. Har aldri vært spesielt glad i bilder av meg selv og hadde passa ekstremt dårlig til rosablogging. Hehe! Men nå har vi bilder til prinsessa, og jeg er glad det ikke ble bare det ene.

 3. Marianne

  Flott bilde!

  1. onskemamma

   Takk for det!

 4. Cathrine

  Fine deg!❤Ha ei flott helg! Nyt mammatilværelsen❤

  1. onskemamma

   Ja, får prøve å nyte litt. Jammen er det hektisk.

 5. HildeSu

  Det bildet er sååå flott!

  HildeSu

  1. onskemamma

   Takk for det HildeSu. Et koselig minne.

 6. Kari-Anne

  Du var så fin atte med magen din <3 Du har ingen ting å være flau over 🙂
  En fin helg til deg og prinsessa 🙂

  1. onskemamma

   Nei, men kan egentlig aldri være flau over noe så fantastisk Kari-Anne. Jeg er bare generelt ikke kjempeglad i å bli tatt bilder av. Men glad jeg tok disse bildene altså.

 7. Så fin du var med magen ❤️Jeg savner min, mine magebilder ble tatt på føden etter vannet hadde gått

  1. onskemamma

   Oioioi, godt du rakk å ta noen bilder helt på tampen da.

 8. Nydelig bilde

  1. onskemamma

   Takk for det Pia!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *