Uka før – resten av magebildene

Tida løper! Det har blitt søndag, og Prinsesse A er fire uker og tre dager gammel allerede. Vi har allerede sovet skulder mot skulder mer enn en måned. Tenk det! Hun er for øvrig det kuleste lille mennesket jeg vet om – til tross for magevondt og bretteleppe.

Som jeg skrev i forrige innlegg bestemte jeg meg helt plutselig for å ta magebilder når jeg skjønte at prinsessen ville komme til verden før tiden. Det ble så konkret liksom, når jeg fikk en dato. Jeg fikk forresten to datoer for keisersnitt – og kunne selv velge mellom de to. Det sto mellom den 16. og den 18.mai. Som du vet nå endte jeg med den 18.mai.

Mer om fødselen, og hvorfor jeg valgte den siste av de to datoene, kommer etter hvert – men først lovet jeg å vise deg resten av magebildene jeg tok hos Saman hos Profilfoto. Jeg lukker øynene og hopper i det. Her er de:

Det lilla tøyet med Amelia på er Prinsesse A sitt sammenbrettede lille teppe. Det ble flittig brukt på sykehuset.

Selv om kroppen var tung, rund og full av vann er det jo livets under dette – og jeg er så glad jeg valgte å ta bildene selv om jeg egentlig ikke hadde kjempelyst. Så glad for det at jeg ville anbefalt andre gravide å gjøre det samme faktisk. For hos Profilfoto hadde en nybakt mamma time rett før meg. Hun skulle ta nyfødtbilder, og sa hun angret på at hun aldri hadde tatt de magebildene de hadde tenkt på. Nå har vi disse bildene til prinsessen. Så gøy det blir når hun blir stor nok for historier.

Enn så lenge får jeg nøye meg med å fortelle fødselshistorien. Håper du har hatt en finfin helg. Vi har ikke fått gjort spesielt mye kan jeg si, utover amming, skifting, amming, et par besøk, ny amming, en trilletur med vogna og mer skifting. Og litt bading. Vi suller og luller liksom bare rundt her i en bitte liten verden foreløpig, men sånn er det vel i starten.

20 kommentarer

 1. Cathrine

  Flotte bilder av ei fantastisk mamma! Så fint å følge deg….. Ha ei fin kommende uke.❤

  1. onskemamma

   tusen takk! Ha en fin uke du også.

 2. Julie Markussen

  Du stråler! Det er så flott å se et etterlengtet barn komme til verden!

  1. onskemamma

   Takk Julie. Ja, hun her har jeg venta lenge på.

 3. Så fantastisk flott babymage du hadde! ❤️ Nydelige bilder!

  1. onskemamma

   Tusen takk for det Line!

 4. Nydelige bilder. Du stråler. Bare nyt tiden dere. Jeg gikk rundt i ørske de to første mnd. Etter det var jeg like forvirra hver gang jeg skulle ut på besøk ol. Måtte jo huske bleier, skiftetøy, våtservietter ol.. men kom nå inn i det etterhvert. Kos deg med prinsessen

  1. onskemamma

   Hehe! Godt å høre Monica. Gleder meg til jeg forhåpentligvis kommer inn i det jeg også.

 5. mieryte@hotmail.com

  Veldig fine babymagebilder, av en veldig fin mamma!

  1. onskemamma

   Tusen takk for det Mie!

 6. Flotte bilder ❤️ Fint du tok de, gøy å ha.

  1. onskemamma

   Ja, glad jeg gjorde det på tross av tvil Anita.

 7. Vakre bilder som oser av varme og kjærlighet

  1. onskemamma

   Ja, jeg elsker hun lille her altså. Elsket henne inni magen – enda mere utenpå.

 8. Superfine bilder, det var gøy å se! Gleder meg til resten av historien drysser ut

  1. onskemamma

   Ja, nå drysser den snart inn – stykkevis og delt.

 9. Elsker dem! Og Amelia kommer nok til å like å se de når hun blir stor nok. A syns det er så gøy å se bildene av «da jeg bodde inni magen til mamma»

  1. onskemamma

   Ja, det blir gøy når hun blir så stor at hun forhåpentligvis kommer til å synes disse bildene er gøy å se på.

 10. «Sove skulder mot skulder» ååååh <3

 11. Så utrolig fine bilder Det er så koselig å ha bilder av magen- selv om man ikke føler seg som modell der og da! Man angrer iallefall ikke på det når tiden har gått litt og man ser de igjen! Gratulerer med lille Amelia- fint navn på ei skjønn lita jente
  Og den bobla, den er du ikke alene om den første tiden Når du kommer ut av den er det litt deilig det også

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *