Reisetrilletips ønskes

Den brakkesyke mammaen tar en liten pause i fødsels-og barseloppholdshistorien for å spørre dere om råd. Vi vil ut å reise! Ok, ikke helt enda altså men etter hvert. Kanskje besøker vi noen i Spania allerede i november…. Da er prinsessen seks måneder gammel.

Vi planlegger å besøke fine Vibeke på Gran Canaria først, og så forhåpentligvis dra en tur til selveste Rhodos neste år. Når den tid kommer vil vi ha en reisetrille. Den skal vi selvsagt etter hvert bruke her hjemme også, for en rask handletur på storsenteret f.eks. Og kanskje på tur til Skien, for det blir jo ikke plass til noen annen bagasje i bilen når den fantastiske Stokkevogna er pakket inn der.

Her er Gamlebyen i Rhodos by. Der skal den definitivt brukes.

Gubban, som jeg savner Rhodos! Vil helst reise dit akkurat nå, men det må nok vente til 2018. Siden mor altså er brakkesyk googler hun både reiser og reisetriller. Vi kjøper nok en brukt trille på Finn.no, men hvilken? Det er jo så mange å velge mellom!

Ønsker fra mor:

* Ryggen må kunne legges helt ned. Helt.

* God og lang solskjerm.

* Lett å trille. Rhodos har både smale, hullete fortau og litt brostein.

* Og aller helst vil jeg at sittedelen skal kunne vendes begge veier, slik at prinsessen skal kunne sitte vendt mot meg i starten. Akkurat det er kanskje det vanskeligste å finne.

Enn  så lenge holder den uerfarne mammaen kanskje en knapp på Baby jogger City mini GT. Den kan ikke snus, men virker ellers ok. Er det noen av dere som har erfaring med den?

Får by på litt mer Rhodos med det samme. Hadde vært stas å ta med prinsessen på denne gåturen også etter hvert – en nydelig tur over høyden med Akropolis og utsikt over Rhodos by. Dette bildet tok jeg sist jeg gikk der:

Dere kloke lesere – har dere gode tips? Hva bruker dere selv? Noe dere vil anbefale til hun reiselystne nybegynnermammaen?

I neste innlegg går turen tilbake til Rikshospitalet, og barseloppholdet….nærmere bestemt barseltårene. (Oh my!)

Og så skal dere etter hvert få være med på nyfødtfotografering også. Altså, de bildene…. ❤️

73 kommentarer

 1. Nybegynnermamma her også, men med et par måneders mer erfaring Vi har valgt å kjøpe en Mclaren trille (brukt) til sommerens turer, den har full liggestilling, ekstra nakkestøtte til de minste, er plass til en mykbagg og med en ekstra solskjermforlenger så slipper det godt med luft men lite sol inn til mini!

  1. onskemamma

   Takk dor tips! Det merket har jeg aldri hørt om. Skal sjekkes ut.

 2. Elisabeth

  Som mamma og kone til en sjømann har jeg reist mye alene med vår datter. Har selv gjort noen bomkjøp. Og det første jeg fant ut var; hadde kjøpt en såkalt paraplytrille, sånn med 2 håndtak. Den fungerte super inne og til bruk ellers. MEN da jeg skulle ha med koffert og vogna, det helt umulig å manøvrere vogna med 1 hånd og kofferten i den andre. Så det bør være helt håndtak, er ikke så nødvendig at ryggen går helt ned. Da vil du få ryggen i knærne når du triller. Og det er også veldig bra med svingbare hjul så man slipper å vippe opp vogna hver gang man skal svinge.

  1. onskemamma

   Takk for tips! Ja, dermed helt håndtak glemte jeg å skrive. Det er et must for en som reiser alene. Den Baby joggeren har både det og svingbare hjul.

 3. Har du sjekket ut Stokke Scoot ? Den kan vendes mot deg, men har ikke prøvd denne selv.
  Maxi cosi stella er også et alternativ, denne kan du ha bag på også,

  Ellers har vi veldig god erfaring med Babyjogger City mini GT. Pluss for luftfylte dekk (ikke mange triller har det) Og god kalesje som beskytter både mot sol og ikke minst innsyn og inntrykk. Det eneste minuser er at den ikke kan vendes mot deg.

 4. Elisabeth

  Så på den reisetrillen du har sett på, den ser helt supert ut. Helt håndtak og svingbart forhjul. Vognen bretter du dobbelt når du slår den sammen, da blir den ikke så lang heller. Men du bør kjøpe med bøyle foran barnet.

  1. onskemamma

   Ja, synes den ser braut Elisabeth. Den leder i tankene så langt. Bøyle noteres!

 5. Vi har veldig god erfaring med Baby jogger City mini GT. Den tok helt over som hovedvogn når vår gutt ble stor nok til det. Den er super å trille, kan fint soves i og er flott å håndtere/løfte for de som strever med ryggen. Det var viktig for oss. Kan jo ikke snus mot mamma, men har et gjennomsiktig vindu i kalesjen som en kan både tulle, smile og ha kontakt igjennom. Den holder også lenge mtp alder. Lykke til med letingen og mange minnerike turer med prinsessen!

  1. onskemamma

   Så fint å høre Nina. Da heller det nok mot den.

   1. Camilla

    Vi kjøpte denne som reisevogn da gutten vår var ca. 7 mnd. (Stod mellom den og en Emaljunga scooter, men vi fikk kjøpt City GT brukt til en god pris.) Nå er han 3. Vi har vært kjempefornøyd fra dag én. Har brukt den både på Grand Canaria og i Hellas, samt på korte og lengre turer her i landet, da den tar mye mindre plass i bilen. Ofte den vogna vi har valgt å ta med på bytur også, fordi det er så lettvint. I varme strøk (og her på det forblåste Vestlandet) har den store kalesjen/solskjermen vært et stort pluss – den kan jo trekkes ut i flere trinn. Og veldig praktisk at ryggen kan justeres trinnløst – når gutten vår har vært forkjøla, har vi brukt den som sovevogn hjemme og i barnehage fordi vi da kan heve hodeenden litt så han puster lettere. Den begynner å bli litt knapp for soving nå (pga fotdelen som ikke kan vippes opp), men gutten vår krøller seg sammen uansett, så det går. Og snart er det vel uansett slutt på formiddagshvilene. Vi har kjøpt bøyle/brett som vi begynte å bruke når vi kuttet ut selene. I begynnelsen var det litt uvant at hjulene var bredere enn vogna, så feilberegnet litt når vi trilla og krasja i ting. Men det gikk seg raskt til. Den er litt bred å manøvrere på enkelte smale greske fortau og fortauskafeer, men alternativet da er jo paraplytrille, og det har vi bevisst valgt bort. Eneste jeg ikke har vært helt fornøyd med er plast-regntrekket som virker veldig tett (men har glidelås så man kan lufte – eller man kan bruke universalregntrekk) og borelåsene på myggnettingen som henger seg fast i nettingen slik at det fort blir stygt og loete. Men de kan jo ha endret patentet på det i ettertid, og det er uansett en liten detalj (har ikke gått hull, men ser bare ikke like pent ut).

 6. Er en gruppe på FB som heter Barnevogner, der får man utrolig mange tips og triks viktig at svingbare hjul kan låses, umulig å trille på brostein og i sand hvis ikke.

  1. onskemamma

   Ja, mener den jeg enn så lenge har som favoritt oppfyller de kravene.

 7. Kristel

  Babyjoggeren er gull! Jeg har storebroren, city elite og har elsket den høyt. Men viktig å ha GT hjulene.
  Maclaren er fin, men har fæle hjul på alt annet enn asfalt. Zapp extra v2 får du med som håndbagasje men har samme problemene med hjulene. 4 me også.

  1. onskemamma

   Takk for råd. Ja, de hjulene er nok gode å ha.

 8. Sigfrid

  Vi er veldig fornøyd med Babyzen yoyo+ Babydelen er vendt mot deg men ikke sittedelen. Den er lett å trille, lett å slå sammen og tar minimalt med plass. Vi har hatt den med som håndbagasje på fly flere ganger. Vil anbefale facebooksiden barnevogner, der er mange gode råd å få 🙂

  1. onskemamma

   Takk for tips Sigfrid. Må ts en titt på den. Ser at Lilleprinsen her på Bekkestua ofte reklamerer for den, men har ikke tatt i den selv enda.

   1. Vi har den og har vært veldig fornøyd, men obs den er elendig å trille på f.eks brostein og vi sleit i gamlebyen på Rhodos

   2. Karianne

    Er veldig glad i yoyo jeg også og den er SUPER å ha i bilen når man har bikket 6 mnd og ikke trenger å ha den store vogna med på alt. Ryggen på min kan ikke legges helt ned men det har ikke vært et must hos oss. Mulig den kan det på den nye modellen. Hjulene er veldig vanskelige på brostein som ikke ligger helt jevnt sånn som på Rhodos.

 9. Cecilie

  Jeg kjøpte nettopp den du nevner over her, Babyjogger City Mini GT. Det er 25% på den nå på Barnas Hus 🙂 Min datter er 6 måneder nå, og jeg kjøpte vognen siden vi trenger den på båtferie i sommer og til Mallorca litt senere i ferien. Hun satt overraskende godt i vognen til å være så liten, sover godt i den og den er utrooolig god å trille og ha med seg overalt. Vi bruker Emmaljunga Edge Duo til vanlig, så på størrelse og tyngde er det rimelig stor forskjell for å si det sånn! Tar kjempe liten plass når den blir slått sammen også, så den anbefales virkelig 🙂 Så på mange andre vogner først, fordi jeg ville som deg helst ha hu vendt mot meg, men helte tilbake på den vognen hele tiden allikevel. Den har to «titte-ned» hull på kalesjen, så det hjelper på en litt overbekymra mor 😉 Da får jeg fulgt med da vettu, som pappaen hennes sier! Haha 🙂 Lykke til med vognkjøp!

  1. onskemamma

   Tusen takk Cecilie, det høres bra ut. Prinsesse A blir også 6 måneder innen vogna skal innvies, og så er hun nok i alle fall 10 måneder innen turen går til Rhodos. Skriv gjerne igjen over sommeren og si hva du synes om vogna når du har fått brukt den en del :o)

 10. Babyjogger vognene er de beste!! Vi har hatt endel vogner og ingen slår den. Du kommer virkelig ikke til å angre om du velger den! Fantastisk å trille, masse plass under og enkleste sammenslåingen av alle!!

 11. Hei! Har reist ekstremt mye med vår lille frøken (hun hadde gullkort på SAS før hun var tre), og vi har hatt tre forskjellige reisetriller. MacLaren er fin men den er stor og må sendes som bagasje, så i praksis uaktuelt. Quinny Zapp kan du få klappet sammen og ha med inn i flyet som håndbagasje, men den er ikke enkel å slå opp og igjen. Den klart beste vi har hatt er Babyzen Yoyo. Den går som håndbagasje, kan enkelt slås opp og sammen med en hånd (mens man har barnet på den andre armen – genialt hvis man reiser alene!), og den har en praktisk skulderrem, så bare å hive den over skuldra sammenslått. Ingen reisetriller er gode på brostein, dessverre. Yoyo kan legges nesten ned, går fint å sove der. I forhold til solskjerm ville jeg ha kjøpt en av disse løse som du kan henge på foran på vogna. Lykke til!

  1. onskemamma

   Takk for tips Ingvild. Da skal jeg ta en titt på den – ser flere er fornøyde med den. Skeptisk til å behøve løs solskjerm under sydens sol kjenner jeg, men lett å håndtere høres bra ut.

   1. Man får kjøpt paraply som passer til yoyo’en, og det har reddet oss nå som vi er på ferie 🙂

 12. Vi kjøpte Britax B-motion 4 pluss som et alternativ til GT’en du snakker om. Viktig at det er «pluss»-utgaven, det er stor forskjell på den og den som ikke heter pluss. Den er veldig lik GT’en, men har noen fordeler: 4 hjul for bedre stabilitet, går ann å heve fotbrettet (et must når de blir lengre og et stort minus med GT’en syns jeg), den har mange freshe farger og er billigere.
  Vi er knallfornøyd!

  1. onskemamma

   Tusen takk for tips Anna! Den hadde jeg ikke hørt om, men da skal jeg jammen ta en titt på den.

 13. Vi hadde med oss babyzen yoyo+ til Rhodos med 9 mnd gammel baby for ett år siden. Vi elsker vogna, men den var håpløs i gamlebyen!! Hehe, så du må ikke gå for den! 😉

  1. onskemamma

   Oooo, viktig for oss Nina så takk for tips. Vurderer en litt lengre tur til Rhodos til våren…og blir det det skal vi definitivt trille mye i gamlebyen.

 14. Cecilie

  Bugaboo bee tilfredsstiller alle de kravene som du stiller. Kan snus begge veier, har full liggestilling. Og er veldig god å kjøre på alle underlag. Jeg har reist med en 6 mnd gammel jente med kun denne vognen, fungerte veldig bra!

  1. onskemamma

   Da skal jeg ta en titt på den også. Ser den har veldig fine farger…me like! Men trilleegenskapene sammen med hvordan prinsessen sitter er det viktigste,

   1. Ønskerenliten

    Jeg har testet mange reisetriller og Bugaboo Bee er en av de beste på trillekomfort. Veldig gode dempere for å være reisetrille og den svinger med en lillefinger 🙂 Veldig gode instillingsmuligheter på setet 🙂

  2. Martine

   Skriver under på denne 🙂 er i Spania med 8 mnd gammel baby med den vogna nå 🙂

 15. Babyzen yoyo! Fantastisk trille, desidert beste investeringen jeg gjorde til barn nr.2! Vi har brukt den masse fra syv mnd (hadde ikke babydelen), og bruker den fortsatt (nå er hun snart 3). Storebror på 5 får også sitte der av og til hvis han blir sliten på ferie. Går som håndbagasje på fly, og legges sammen og slås opp så enkelt.

  1. onskemamma

   Takk for tips S. Yoyo må sjekkes ut forstår jeg,

 16. Marianne

  Kjøpte selv BJ mini GT,anbefales absolutt til feriebruk og ellers også. Veldig god å trille også på ujevnt underlag, sammenhengende håndtak, låsbart hjul og snur på en femåring. Tilnærmet flat liggestilling og du kan få kjøpt et fotbrett (husker ikke merket, det er ikke originalt til BJ) for å få opp bena. Av mangel på dette kan du evt ta med en baseball og dytte opp under ben-området, veldig greit når barnet blir større 😉

  1. onskemamma

   Så fint å vite at man kan få tak i et fotbrett Marianne. Og fint å høre at du er fornøyd. Ser ut til det snevrer seg ned til 3-4 modeller vi får se på i butikken.

 17. Stokke Scoot er fantastisk. Kan legges helt ned, vendbar sittedel, helt håndtak, svingbare (og låsbare) hjul, mulighet for bag og parasoll, koppholder (for kaffe to go, eller vannflaske i syden)
  Og den tar liten plass i bilen.

  1. onskemamma

   Oi, det var mye på en gang Marit. Den må jeg ta en titt på forstår jeg. Takk for tips.

   1. Kamilla

    Vi har Stokke Scoot som eneste vogn da vi reiser mye og er storfornøyd! De gode hjulene gjør at det ikke er noe poeng å trille på skogsstier eller brostein, men den er liten og lett å legge sammen, kan legges helt ned og snus begge veier. Lillegutt har stortrivdes i vogna helt fra han var nyfødt

 18. Kom akkurat hjem fra Danmarkstur i dag faktisk, og i den anledning kjøpte vi en reisetrille slik at det skulle bli litt enklere både på danskebåten og å farte rundt i byen. Kjøpte en Babyjogger City Mini, og synes den fungerte helt toppers 🙂 Ryggen går nesten helt ned, men er så godt som full liggestilling, den tar lite plass når den slåes sammen, og er lett å manøvrere med én hånd. Kan dog ikke ha baby sittende mot deg, men det er 2 luker i kalesjen slik at du kan se ned på henne og følge med likevel (veldig kjekt synes jeg). Og kan dessverre ikke feste stellebag på håndtaket der, MEN det er god plass under vogna, pluss at det er en veldig kjekk og romslig lomme på ryggen, så du får med deg alt du trenger likevel.
  Så den oppfyller ikke alle kravene dine ser jeg, men vil likevel anbefale å se på babyjogger vognene, det finnes jo flere varianter 🙂 Håper du finner noe du trives med! Er et hav å velge i 😉

  1. onskemamma

   Takk for tips. Ja, jammen er det et hav å velge i Hanne. Heldigvis har vi godt med tid. Skal definitivt ta en titt på Babyjoggervognene.

 19. Silje H

  Så spennende at dere planlegger å reise litt ☀️ vi har babyjogger city elite, som er litt større enn mini. Og vi er kjempefornøyd! Ryggen kan legges ned, vogna er lett å trille (selv med en hånd pga helt håndtak), lang solskjerm, gode luftemuligheter, og gode hjul. Trilling med harde plasthjul, som det er på mange triller, gir en meget ubehagelig tur for de små, spesielt over stein/brostein/ujevnt underlag… vi gikk for elite fordi vi også bruker den litt i skogen, og der har de litt større hjulene en fordel. Men til din bruk så vil jeg tro city mini vil gjøre susen for prinsessen. Det eneste er jo at hun vil sitte vendt fra deg, men min erfaring etter to frøkner er at de syns mammaen ofte blir litt kjedelig å se på i lengden, når de blir så store at de har en hel verden de gjerne vil oppdage… så mine ble så utålmodige i sportsdelen på vogna, at den måtte vi bare snu Lykke til med både valget av vogn, og forhåpentligvis reisene

  1. onskemamma

   Takk skal du ha for god info Silje.
   Heller mot mini-babyjoggeren kjenner jeg.

 20. Ønskerenliten

  Bugaboo bee er fantastisk. Den kan snues begge veier og ryggen blir tilnærmet flat. Den har god trillecomfort og ekstra lang solskjerming. Eneste ulempen er prisen 🙂

  1. onskemamma

   Takk Ønskerenliten.
   Pris er en viktig faktor det også.

 21. Kristine

  Baby jogger city mini GT er helt fantastisk! Har brukt den på flere ferieturer og triller godt overalt. Lillesnupp sover som en stein i den, og nå som hun er 20 mnd har den tatt over som hovedvogn da den tar så lite plass Vil anbefale den på det sterkeste! (og vi har testa andre..)

  1. onskemamma

   Tusen takk Kristine. Kjenner at jeg heller mot den, så hyggelig å se at folk har god erfaring med den.

 22. Jeanette

  Britax B-Motion 4 Cosmos eller babyjogger city premier. Den siste er vel ikke en trille, men den vognen ser virkelig fantastisk ut:)

  1. onskemamma

   Ja, får ta en titt eller tre i butikkene. Permier er for stor for oss som på-fartentrille.

 23. Ser at du sannsynligvis har fått noen gode tips allerede 🙂 det er så mye vogner der ute, og det er nå det er salg. Jeg har en treåring og en på ni måneder, og hver gang vi har reist sydover så har vi leid vogn på hotellet, mange har det som et alternativ. Bruker bæresele på flyplassen og vogn når vi kommer fram på hotellet. Hadde desverre så dårlig erfaring med å sende vogn med fly, men det finnes jo så mange alternativer 🙂

  1. onskemamma

   Ja, et lass av alternativer. Tipper at trilla blir brukt mye mer hjemme enn i utlandet. Hva var de dårlige erfaringene med å sende vogn med fly?

   1. Hjulene hadde falt av pga dårlig behandling til/fra flyet, og da vi skulle slå den opp var den knukket så den var helt ødelagt.

   2. onskemamma

    Å nei! Det er jo ikke noen god start på ferien…for å si det sånn!

 24. Hei. Ta også en titt på Britax smile 2,arvtakeren til Brio Smile. Har sett på denne selv,der kan sittedelen snus begge veier:) stor kalesj,med UV beskyttelse,ryggen legges helt flat. Mange positive ting med vognen. City vognen har jeg også god erfaring med,har selv City Elite og er veldig fornøyd:)

  1. onskemamma

   Den har jeg ikke hørt om før. Takk for tips – skal sjekkes ut.

 25. Då eg var ute og reiste med mi dotter på 7 mnd så hadde me med Stokke Trailz med sportsdel på. Sportsdelen tek litt mindre plass i bilen enn bagen. Minuset med den er at den er litt kronglete å pakke i pose på flyplassen dersom ein reiser åleine og har babyen i bæresele. Men komforten med lufthjul og den store handlevogna under gjorde at det var den me endte opp med å ha med.

  Når det er sagt så forstår eg absolutt at du vil ha ei mindre og lettare vogn til reise altså, og du har fått mange gode tips over her.

  Som reisevogn/vogn nr 2 endte me opp med Recaro citylife. Veldig fornøyd med den, men den er nok hakket større enn trille. Men den er fin å trille i byen med, og å sove i i barnehagen, så alt i alt veldig fornøyd.

  1. onskemamma

   Ja, vi elsker Trailz-vogna, både prinsessen og jeg. Elsker med stor E egentlig. Hun trives i den, og den er kjempegod å trille. Kunne dog ikke tenke meg å ha den med på utenlandsreise – i sær ikke til steder med trange gater, for den ruver jo ganske mye. Og hadde hatt angst for å pakke den til flysending.

 26. Med fare for å utropes til både «party pooper» og «mammapoliti», men mitt beste reiseråd vil alltid være å vente med utenlandsturer til mini er fullvaksinert. Har full forståelse for brakkesyke og for at permisjonstid også erlik god tid til å reise. Men når vi vet at man lengre syd i Europa har både meslingeutbrudd, MRS og større utberedelse av antibiotikaresistens enn hva vi har i Norge, er det kanskje verdt å vente noen måneder med å reise.

  1. onskemamma

   Eventuell reise er selvsagt diskutert med helsestasjonen, nettopp med den tanken. De deler ikke ditt råd. Det er heldigvis ikke alle steder i Europa det er meslinegutbrudd. Den vaksinen settes vel for øvrig ikke før ved 15 mnd alder, så da måtte man vente noen år.

 27. Så uheldig at helsestasjonene gir så forskjellige råd: Helsestasjonen her er tydelige på at de ikke anbefaler reiser før barnet er fullvaksinert, siste vaksine er MMR, som normalt gis ved 15 måneder (som du også skriver), men som kan gis ved 9 måneder ved behov. At helsestasjonene råder så ulikt skaper unødvendig usikkerhet.

  Uavhengig av hva den ene og andre helsestasjon råder til og fraråder så håper jeg dere får en super tur <3

 28. Madeleine

  Babyjogger city lite! Meget fornøyd. Har brukt den til alt som innebærer bilkjøring og reise siden hun var 2 mnd. Kan legges helt ned, men ikke vendes mot deg.

  1. onskemamma

   Takk for tips Madeleine. Så mange modeller det finnes. Den der har jeg ikke sett.

 29. Anbefaler en vogn med lufthjul hvertfall. Særlig når den skal brukes i fex gamlebyen i Rhodos, plasthjul er grusomme og trille på slikt underlag og gir mer ubehag for barnet.

  1. onskemamma

   Ja, luft eller muligens mellomtingen med større, skumfylte hjul som det ser ut til at Baby jogger city GT har.

 30. Gunhild

  MacLaren Techno XT vil jeg absolutt anbefale! Helt flat liggestilling, skikkelig enkel å legge sammen og slå opp med en hånd (!!), svingbare fremhjul, men med låsefunksjon. Stor kalesje med glidelås som gjør at den kan bli enda større. Det går desverre ikke an å snu liggestilling, men det er et gjennomsiktig felt i kalesjen slik at babyA kan følge med på deg og vise versa. Relativt dyr, men jeg synes den var verdt hver eneste schilling Lykke til!

 31. Easywalker Mosey da? Vendbar sittedel, blir liten sammenlagt og kan kjøpes med bag til.
  Om du ikke vil kjøpe brukt vogn, så anbefales jollyroom.no eller lekmer.no. Begge steder har ofte salg på babyutstyr, og de har merkevarer bla a Babyjogger som du har siktet deg inn på.

 32. Inger-Lise

  Vi har bj city mini gt nå. Hadde en city elite da lillemor var rundt året, men hun fikk panikk av å sitte med ryggen mot meg, så vi måtte bytte den. Nå er hun to år, og vi har city mini gt. Hun tåler fint å sitte fremover nå, og koser seg i vogna. Av tilbehør til den har vi fotbrett, tinkabag og kjølebag 🙂 herlig trillecomfort, og veldig plassbesparende, men råder deg til å låne en og se om jenta di tåler å sitte den veien før du kjøper 🙂

  1. onskemamma

   Godt tips! Men finnes fotbrett? Det trodde jeg ikke. Er det mulig for deg å legge lenke til fotbrettet og khølebagen?

   1. Inger-Lise

    Her er link til fotbrettet vi har. Det festes med borrelås i to plastringer inne i sittedelen. Jeg har en til tider litt urolig toåring, og hun har ikke klart å få det løst. https://www.kjopbarnevogn.no/no/artiklar/baby-jogger-fotstotte-universal.html
    Jeg vet easygrow også har en type fotbrett som skal være universalt

    Her er kjølebaggen: https://www.kjopbarnevogn.no/no/artiklar/baby-jogger-kjoleveske.html

    I tillegg har vi også bøyle/bumperbar foran da 🙂 Det er en suveren sydenvogn, da det er god liggestilling (særlig med fotbrettet), og enorm kalesje på den. Jeg syns den er hakket nettere enn city elite da sistnevnte er mye bredere mellom bakhjulene og «hektet» i alt mulig (selv om CE er en mer «komplett» vogn) Du kan bruke city elite bakhjul på mini gt om du ønsker en litt mer terrenggående vogn. Den blir da litt brattere i sittedelen.

    Et annet tips er disse stroppene for å rette opp ryggen. Mange syns ryggen på mini gt er litt lite oppreist i sittestilling (jeg syns ikke det) men her er link til stropp om du ønsker det også: http://www.mammaku.no/products/stropper-for-a-rette-opp-ryggen-babyjogger (denne får du vel billigere på ebay også om du søker litt der)

   2. onskemamma

    Å, tusen takk Inger-Lise. Alle lenker sjal sjekkes ut. Ser allerede at jeg elsker den lille kjølebagen. Tipper det er flere som blir glade for dem.

 33. Vi har britax b motion 4 plus. Først som reisetrille, men den har også blitt hovedtrilla vår fordi vi er så fornøyd. Den har en stor skjerm med UV filter som så å si dekker hele vogna (og gjør det mørkt og godt), hele bakveggen kan gjøres om til myggnetting for eventuell gjennomtrekk, full liggestilling, innebygde seler, låsbare/frie hjul. Liten når gjenklappet og den er ikke mist stor og bred nok må som lille begynner å bli stor nok! 😉

 34. Jeg tror vi har lik smak i vogn, og siden jeg var inne å roste Stokke Trailz når du ville ha tips om hovedvogn, så vil jeg bare legge inn en liten kommentar om hvor fantastisk Baby Jogger City mini GT er! Vi hadde på første sydentur med barn en Chicco, men den ble solgt etter den turen for å si det sånn- HELT umulig med plastikkhjul og sovende barn om man skal trille på noe som i det hele tatt LIGNER på brostein. Nei, skumhjul er tingen (som GT har), så slipper man punktere på ferie 🙂 Dessuten er solskjermen kjempelang og strålende for soving i vogn. Men, du kan ikke heve benstøtten, men virker ikke som den lille plages av det ved soving. Vi kjøpte vår når lillemann var ca 2, og nå på 2,5 er den blitt hovedvognen og Trailzen har blitt lagt på loftet til en evt andremann kommer. 🙂 Detta ble da ingen kort kommentar – lykke til med valget! 😀

  1. onskemamma

   Tusen takk for gode innspill Sarah! Det heller nok mot den vogna der etter hvert altså. Fint med en med samme vognsmak – da tror jeg dette kan bli en fulltreffer også, for den andre vogna elsker vi.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *