Våre beste kjøp, del 1

Har lovet å dele noen av våre beste babyutstyrskjøp med dere. Smaken er vel som baken når det kommer til utstyr også, men det er i alle fall noen ting jeg er kjempeglad vi kjøpte. Det ene er denne, en Chicco Next2Me bedside crib.

Dette er en liten seng man kan koble sammen med sin egen, slik at den ene langsiden er åpen inn mot egen seng. Den kan også være frittstående seng. Jeg har koblet den på min seng, og elsker det! Da sover vi atskilt men sammen. Jeg kan enkelt strekke ut en hånd og stryke på prinsessen, rette på dyna eller flytte en koseklut.

Ikke minst kan jeg enkelt trekke henne over i min seng når det måtte passe – og det passer definitivt minst en gang i døgnet.. Oftest flere ganger. Denne lille senga var faktisk noe av det aller første jeg køpte – den kjøpte jeg på Black Friday-salget i november allerede. Jeg kjøpte vår fra Mimmis, for der var den billigst (og det er den enda ser jeg på prisjakt), men den selges flere steder. Den kommer i flere farger enn vår sandfargede også – både rosa, blå og hvit i alle fall.

Jeg elsker ganske enkelt denne senga, og gruer meg allerede til hun vokser ut av den. Akkurat nå skulle jeg ønske hun kunne sove akkurat der til hun er 17 år – minst. Det er så koselig å bare kunne snu seg å se det lille, vakre ansiktet. Det er så fint å bare kunne ta hennes hånd i min. Så dette er definitivt et av de beste kjøpene jeg har gjort.

Foreløpig er senga heldigvis romslig. For at prinsessen skal kjenne seg trygg og god har vi enn så lenge laget litt mindre plass for henne ved hjelp av en koselig slange fra Mynte. Den gjør at hun har det litt trangere rundt underkroppen enn hun ville hatt uten, og hun ser ut til å trives med det. Den søte slangen passer på henne nå, og så blir nok en fin lekekompis senere.

Prinsessen sover på et lammeskinn fra Nøstebarn. Det er deilig! De er ganske dyre de skinnene synes jeg, men så har vi det forhåpentligvis i mange år.

Akkurat her er det Lulla doll som sover på skinnet, og hun skal du få høre mer om senere.

Men nå skal vi slenge ut en pupp og skifte en bleie. Ønsker deg en finfin fredagskveld!

12 kommentarer

 1. Vi prøvde oss på en DIY-versjon av bedside crib, men det var total fail! Han kom seg over til meg i løpet av natta, selv da han var helt nyfødt. Jeg ante ikke at nyfødte var så mobile! Han skulle bare ligge inntil mamma. ❤️

 2. Camilla WS

  Får man kjøpt Lulla-doll i Norge?

  1. onskemamma

   Det får man, blant annet på Lilleprinsen her på Bekkestua.

  2. Kristine

   Man kan kjøpe lulla doll på sjalala.no også.

 3. Hei. Ser at mimmis har denne til kr 1569 nå. Vil du si at det er et bra kjøp eller vil det lønne seg å vente til black friday og se om den blir billigere? Er jo en del av disse ute på Finn.no som er noe rimeligere, men jeg vil kjøpe ny madrass og da er jeg omtrent like langt. Hilsen ei som klør i fingrene etter å kjøpe babyting

  1. onskemamma

   Det var rimelig Astrid. Har aldri sett den billigere, og vi betalte mer for vår. Vær obs på at madrassen dog er så hard og dårlig at du uansett må legge noe over (synes jeg i alle fall – hørt flere si det samme). Vi kjøpte både en ull overmadrass og et saueskinn fra Nøstebarn.

   1. Astrid

    Så godt å høre. Nå bestiller jeg i vei. Og takk for madrass tips

   2. onskemamma

    Håper (og tror) du kommer til å like den like god som vi gjør.

 4. Kamilla

  Hei. Ser du nevner du kommer til å skrive mere om lulla-doll, men kan ikke finne noe. Hvordan introduserte du den, og gir den bedre søvn?

  1. onskemamma

   Hei! Kom kanskje aldri til å skrive mer om den. Beklager det. De som følger oss på Instastory har sett den – ofte. Introduserte den ganske enkelt ved å skru den på. Hehe! Bedre søvn? Usikker på om den ga bedre søvn for henne, men jeg – jeg sov faktisk bedre med lyden selv.

   1. Kamilla

    Takk 🙂
    Vi får vår i morgen, og håper på bedre søvn…for oss begge 🙂

   2. onskemamma

    Krysser fingre for dere!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *