12 uker!

I dag er prinsessen 12 uker gammel. En merkedag!

Kl 09:07 for 12 uker siden kom hun til verden. Fjerde trimester er over, eller i alle fall går det mot slutten. Det er jo enda 2,5 uker til prinsessen skulle blitt 12 uker, og hele det første året regner man ut fra justert alder i forhold til utvikling og utviklingssprang men for mor har det gått 12 uker i dag.

12 fine uker har det vært. Tidenes livsomveltning! Mye stress og lite søvn, særdeles få varme middager, masse brødskiver og alt for mye melkesjokolade. Lite (les: ingen) tid til rydding og ordning, en del praktiske utfordringer, men mest av alt: overveldende kjærlighet til og fascinasjon over dette lille mennesket jeg nå bor sammen med.

I dag er det ikke annet å si enn dette:

Jeg elsker henne! ❤️

6 kommentarer

 1. <3❤

 2. Vakkert!❤️ Fortsett å nyte midt oppi hverdag, lite søvn og stress! Tiden flyr så altfor fort!

 3. Nydelig. Helt ny hverdag:) Gratulerer med 12 uker<3

 4. Irene Cockburn - Ross

  Nydelig bilde TinaNå har du fått en ny sjef i huset

  1. onskemamma

   Beste sjefen ever! ❤️

 5. Så herlig kommentar, Beste sjefen ever ❤️ God helg til dere to ❤️

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *