En liten flirt!

Her om dagen var vi på åpningen av Babybanden. Der var vi ikke alene. Altså…det var jo lassevis av folk der, men vi dro heller ikke alene. Vi dro sammen med en annen Ønskemamma, som har gått cirka samme vei som jeg har. Den lange, lange veien mot mammalivet. Veien med håp, tårer og nytt håp.

Hun hadde med seg sitt hjertebarn Jonas. Han har nettopp fylt året, og er en skikkelig storsjarmør. Gladprinsen kaller jeg ham – en skikkelig godgutt!

Og at han var fin var det jammen flere som synes. Lille Prinsesse A syntes nemlig har var superkjekk. En liten stellematteflirt ble det. Seeee på de to her da:

Smelt altså! Flere ord overflødige.

I neste innlegg: flere av våre gode kjøp. Denne gangen et helt uunværlig et. Eller rettere sagt: flere.

Ha en finfin fredagskveld. Her skal badebalja frem. Vi må øve på hjemmeleksa før neste babysvømmetime.

8 kommentarer

 1. Duangdaw

  Vi klarte det til slutt, Ønskemamma, men fy søren for en uendelig lang vei det har vært!
  Så herlige de er Prinsesse A og Gladprinsen!

  1. onskemamma

   En lang, lang vei. Men nå er vi sammen. For alltid.
   Gladprinsen og du. Prinsesse A og jeg. ❤️❤️

 2. Camilla

  Så koselig! Jeg kom bort og hilste på deg da du sto i kø. Må bare si unnskyld for manglende manerer (glemte jo helt å si hei og navnet mitt på en ordentlig måte), ble bare så starstruck! Jeg sa jeg skulle linke til stellesekken jeg kjøpte, men jeg har ikke fått den ennå, posten roter litt, så det er derfor du ikke har hørt fra meg. Jeg vil ikke linke til et kjøp før jeg vet om det er godt. To be continued altså.

  1. Camilla

   Hei igjen! Da har endelig stellesekken kommet! Posten rotet, så den brukte noen uker rundt i byen.. Jeg ser imidlertid at jeg har fått en piratkopi av en ganske dyr sekk, jeg er visst ikke så bevandret i barneproduktmerker, så da blir det litt feil å linke til den 😉

   1. onskemamma

    Hehe, sånn kan det gå Camilla. Men håper du blir fornøyd med den likevel. Kjøper man noe fra eBay må det oftest komme fra USA eller Europa for ikke å være en kopi er min erfaring.

 3. Marianne

  Heia 🙂
  Lurte på om du er fornøyd med bæresjalet ditt og hva du endte opp med?(merket?!)Bor i Vestfold å tenkte ta kontakt med bæreglede på facebook får råd/veileding også, men takknemlig for svar fra deg også!
  Fin søndag til deg og Amelia!
  Hilsen Marianne

  1. onskemamma

   Godt spørsmål! Det kan jeg svare på i neste innlegg.

   1. Marianne

    Supert, takk 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *