Våre beste kjøp, del 5. Hjemmemeieriet

Så er helgen snart over – og sommeren synes jeg. Selv om høsten vel offisielt ikke starter før i september er høstlufta her. Kald og klar luft, og vi har for første gang funnet frem en vognpose. Lilla selvsagt! Ut med sommerdyna, prinsesse godt nedi posen med lue på. Sånn må det være.

Vi har vært i bursdag i helgen, og kost oss med hyggelig selskap og fantastisk mat. Mitt første møte med lammeribbe. Yummi!

Varme middager blir det dårlig med i solomorlivet, så det var fantastisk.

I serien «Våre beste kjøp» har vi kommet til del 5. Dette har vært helt uunnværlige kjøp for meg – virkelig helt uunnværlige.  Sånn er det ikke for alle, men for veldig mange. Hva jeg snakker om: Medela!

Ooooh, Medela! Jeg er ikke sponset av Medela, men det kunne man neste tro her hjemme. Tror snart jeg har kjøpt alle varianter av Medela sine brystpumper, flasker, skjold og pumpe-bh. Vel, kanskje ikke alle da, men vi har jammen tre ulike typer pumper og en masse annet. Den ene pumpen har vi levert tilbake altså, men vi har hatt tre.

På sykehuset brukes Medela Symphony – et stort monster av en pumpe, men jammen er den effektiv også. Den leide vi fra Rikshospitalet den første tiden.

Når den ble levert tilbake – eller i grunn i god tid før den ble levert tilbake – investerte vi i en Medela Freestyle.

Vi skulle jo fortsette å pumpe, og da synes jeg Freestyle var det beste alternativet. Den dobbeltpumper, og går både på strøm og batteri. Altså er den fin å ta med seg på reise eller ferie. Med en Medela pumpe-bh i tillegg kan man faktisk vandre rundt som en frisluppen ku med både hender og føtter fri mens pumpen ordner resten. Ikke dårlig!

I tillegg har jeg kjøpt den alle enkleste Medelapumpen – en manuell håndpumpe. Den prøver jeg å alltid ha i veska. Jeg har nemlig opplevd akutt brystspreng ved flere anledninger, og da kan jeg ikke vente lenge på å komme hjem. Da må det pumpes asap for å unngå brystbetennelse.

Vi har kjøpt alle våre pumper hos Mimmis, der vi også kjøpte den fine Chicco Next2Me bedside criben. Er fornøyd med Mimmis ganske enkelt, og de har alltid hatt de beste prisene. De har 100% prisgaranti, og matcher alltid mot laveste nettpris, opp til 14 dager etter handelen. Topp for oss! Vi bruker alltid prisjakt.no før vi handler, og dermed ender vi ofte opp hos Mimmis. Superfornøyd med både nettbutikken og alle Medela sine produkter. Så selv om akkurat pumpeprodukter ikke er verdens morsomste å bruke penger på, har det vært noe av det nyttigste å ha med baby i hus.

Forhåpentligvis kan jeg amme prinsessen lenge enda. Jeg er så takknemlig for at det (til tross for mye strev) faktisk har fungert så langt. For ja, vi fullammer fortsatt.

Nå tror jeg jammen snart det er på tide å dra frem noen av våre verste kjøp, for noen bomkjøp har det blitt. Ikke av de dyreste heldigvis, men det kom flere ting i hus vi definitivt kunne hoppet over…..

Men i neste innlegg skal jeg først svare på det en av dere har spurt om i dag – hva vi synes om bæresjalet vi valgte. Ha en fin søndag da du! Vi vurderer å dra på byfesten i Sandvika i sola.

4 kommentarer

  1. Marianne

    Så snedig hvor forskjellig det er hva folk ender opp med å bruke! Her har jeg kun en håndpumpe som såvidt brukes, melkeproduksjonen blir altfor stor med en gang jeg pumper og det har fungert mye bedre å håndmelke litt de gangene jeg har hatt tette melkeganger og antydning til brystbetennelse. Bruker dere all melka du pumper, evt har du vurdert å donere? 🙂

  2. Pumpe ja… Pumper fortsatt minst en gang om dagen, nærmer seg 7 måneder! Medela swing maxi her

    1. onskemamma

      Medela it is altså!

  3. Er også utrolig fornøyd med Medela, de har jo alt:) Hvilken vognpose har du? Jeg skal bytte ut dyna på min lille snuppes vogn også, men er så usikker på hva slags pose vi skal kjøpe!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *