Nå starter det!

For en deilig solskinnsdag. Prinsessen og mor, eller rettere sagt mor, hadde planlagt å dra på dette arrangementet i dag:

Vi satt ut vogna og kledde oss, og tenkte at nå rekker vi det akkurat….og sååå bestemte prinsessen seg for å gulpe ned både sitt eget og mor sitt antrekk. Yepp!

Jeg. Blir. Gal. Av. Gulp.

Ikke gal kanskje, men bitte litt lei blir jeg. Da ga vi opp utflukt Majorstua, skiftet og ruslet til Bekkestua i stedet. Der er det jo alltid mye å se på inne på Lilleprinsen. Vi kjøpte med oss disse, som flere i barselgruppa har god erfaring med.

Vi får se…det tegner ikke til å bli like stor suksess her hos oss. Dommen faller til kvelden tenker jeg.

Denne uke er den store aktivitetsstartuka. Svømming har vi jo begynt på. Det er mandager. Så begynte vi på babysang i går, i Østerås kirke. Det var så fint! Hele 17 barn med hver sin voksne, og en fantastisk kantor. Vi sang barnesanger, danset samba og kantor spilte bongotromme og blåste såpebobler. Etter at sangen var over serverte frivillige bestemødre brød, pålegg, julekake, te og kaffe. Så da spiste vi og skravlet. Stor tommel opp altså!

I morgen begynner Tegn og Trall – her hjemme i stua.

Tenk det! Vi er en bitte liten gruppe på fem – minimumsgruppa. Har du lyst har vi plass til en til. Gleder meg skikkelig, i sær etter alle positive tilbakemeldinger fra dere som har brukt tegn med deres små.

De som kommer lander mitt i alt babyrotekaoset vårt, men det får gå bare bra. For å rydde når man er alene med baby på fulltid, nei det går ganske enkelt ikke – i alle fall ikke her i huset.  Vil du kaste deg med på kurset du også mailer du meg på onskemamma@gmail.com.

Gleder meg til å rapportere om hvordan det er på hjemme-i-stua-kurs!

7 kommentarer

 1. Den smokken som ble akseptert her i huset, var TommeeTippee Closer to Nature. Da var hun 8mnd og fant den i lekekassa (vi hadde vel gitt opp, etter en drøy månedslønn forbrukt på et ukjent antall smokketyper). Disse er fremdeles favorittene, selv om MAM aksepteres – innimellom. Gjett hvem som hamstrer når de dukker opp i butikkhyllene!

  1. onskemamma

   Takk for tips, og morsom kommentar. Har gått med noen kroner her også. Lille hjerte har MAM innimellom. Skal jammen prøve ditt tips om jeg kommer over den.

  2. Signerer denne!!!

 2. Er imponert over at du mestrer blogging midt i alene-med-baby-på-fulltid! Jeg har mann, og klarte såvidt å få skrevet en SMS i løpet av barseltiden! Du er rå!

  1. Samme her! Jeg rekker såvidt dobesøk

 3. Hei,
  Vi prøvde utallige smokker før jeg fikk tips fra to mødre som også hadde prøvd «alt» inntil de fikk tips om denne.
  Satt på første forsøk og vi har elsket den siden
  https://www.babble.no/butikk/utstyr-til-foreldre-og-barn/trost-smokk

  1. onskemamma

   Nå har flere tipset meg om den. Dette var dog første lenke. Takk! Tror jammen jeg skal gi det et forsøk.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *