Tid for førstehjelpskurs

Tidlig, tidlig søndag morgen. På denne grå septembersøndagen har det blitt tid for førstehjelpskurs. «Førstehjelp på barn.» Litt sent egentlig, for dette er ting jeg gjerne skulle kunnet før hun ble født. Det kurset skulle jeg vært på i graviditeten, men den dagen det var kunne jeg ikke på grunn av sykdom.

Heldigvis fikk jeg lov til å utsette kurset, som allerede var betalt. I ettermiddag blir det, og det ser jeg frem til. Jeg fant kurset hos Foreldrekompetanse, og synes innholdet ser bra ut.

Så i 3,5 timer i ettermiddag skal jeg lytte og lære, kanskje med noen av disse kursholderne:

Spennende! Å kunne mer om førstehjelp hos barn er et must med baby i hus. Måtte jeg aldri få bruk for det.

Hvordan kurset var skal jeg fortelle en av dagene etter at jeg har vært der.

Har noen av dere vært på førstehjelpskurs?

2 kommentarer

  1. Absolutt noe som er utrolig viktig! Så bra at du deltar på slikt kurs 🙂 Har vært på lignende tidligere men synes det er rart at dette ikke er obligatorisk via helsestasjonen. De burde arrangert egne kurs som er gratis for alle foreldre.

    1. onskemamma

      Så enig, så enig. Det burde arrangeres gratis ved helsestasjonen og man burde få påminning om å gå oppfriskningskurs hvert år.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *